Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Nelly Rapp - Monsteragent

Startat av gstone, 6 juli 2021 kl. 22:14:37

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Har någon sett filmen Nelly Rapp - Monsteragent från föra året ?'

I så fall vad tyckte ni ?

Var den bra ?

Jag köpte den på dvd igår
Humans only have one ending. Ideas live forever.

Simon Axelsson

#1
Citat från: gstone skrivet  6 juli 2021 kl. 22:14:37
Har någon sett filmen Nelly Rapp - Monsteragent från föra året ?'

I så fall vad tyckte ni ?

Var den bra ?

Jag köpte den på dvd igår

Jag har sett den på Cmore. Jag är praktiskt taget uppvuxen med böckerna, men det var jättelänge sen jag senaste läste en så jag hade väl vuxit ifrån dem och därför blivit lite skeptisk till en filmadaption, men trailern och namnen som var inblandade gjorde mig lite intresserad.

Filmen själv tyckte jag bara var okej. Den kändes inte riktigt som jag mindes böckerna vilket inte direkt är ett plus med filmadaptioner av böcker. Jag hade väntat mig lite av en lite roligare film med en mer utvecklad handling. Filmens klimax var inte särskilt intressant enligt mig och fick mest filmen att kännas svag. Den första halvan är betydligt intressantare och mer underhållande än den andra enligt mig.
"You got any cats?" - Alf in regards to what he eats

JohanH

Jag såg den på bio med min brorson och blev glatt överraskad, tyckte den bitvis var en riktigt bra barnfilm. Inte bara samma junk som vanligt, utan faktiskt gjord med känsla! Tyckte även Johan Rheborg var lysande :)

Håller i mångt och mycket med om Filmtopps recension: https://www.filmtopp.se/recension/nelly-rapp-monsteragent-2020 även om 4 av 5 kanske var liiiiite snällt. Ser fram emot nästa film!

Elios