Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Tom och Jerry-Ringen

Startat av Elios, 20 april 2011 kl. 00:00:39

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Elios

På hemsidan står det att Andreas Nilsson spelar Tom och Nick Atkinson spelar Jerry i Tom och Jerry den magiska ringen men när jag såg filmen senast så talade dem inte i den filmen.

Daniel Hofverberg

#1
Är du säker på det? Nu var det ett antal år sedan jag senast såg filmen, men jag vill minnas att Tom och Jerry trots allt hade en del repliker.

Edit: Jag råkade faktiskt ha kvar Eurotrolls interna dubbningsdokument för filmen på hårddisken, som jag fick för ett flertal år sedan. Där står det följande:
Tom - 59 repliker
Jerry - 46 repliker (speedad)

Jag bifogar dokumentet ifall du vill se.

Elios

Dem sa ingenting i filmen kanske var såna hära ljud där dem slår sig och såna saker kunde inte höra att dem sa något vet bara att dem talar i filmen Tom och Jerry gör stan osäker!.

Daniel Hofverberg

Kan det finnas mer än en film med liknande titel? För jag vill absolut minnas att Tom och Jerry hade konkreta repliker, och bevisligen har ju alltså dubbningsbolaget dubbat 59 repliker för Tom och 46 för Jerry - det låter för mycket för att det bara skulle röra sig om läten (som i normala fall ligger i M&E-spåret)...

Elios

Mycket lustigt kan inte minnas att det var konkreta repliker jag hörde dem inte säga någonting i filmen.

Elios

Jag kollade igenom den och Tom och Jerry är helt stumma i denna film.

Skokaka

Citat från: Elios skrivet 18 mars 2022 kl. 05:20:07
Jag kollade igenom den och Tom och Jerry är helt stumma i denna film.

Jerry hade bara repliker en gång, han sa ju: "Nej, nej, nej, nej, nej!" När han funderar hur han ska få loss ringen och repeterar detta. Jag kommer inte ihåg att Tom sa något, dock...

Steffan Rudvall

Hur ligger det egentligen till? Vad är det de har dubbat som karaktärerna bara gör läten?