Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - ZaiDejrio

#1
Dubbningar och röster / Vad heter serien?
6 november 2018 kl. 15:31:37
Ett barndomsminne av en gammal tecknad serie har dykt upp i mitt huvud den senaste tiden, men jag kan inte komma på vad den heter, och det driver mig till vansinne! Jag har prövat alla möjliga kombinationer av sökord, men utan resultat. Jag har bara svaga minnesbilder av serien, eftersom jag var mycket ung när jag såg den, men jag minns att den gick på Cartoon Network i början av 90-talet. Det är troligtvis en av Hanna-Barberas serier, från 60/70-talet, och utspelas i en djungelmiljö, eller i förhistorisk tid med vulkaner och dinosaurier. Det är en grupp människor som lever i detta landskap, och när de hamnar i knipa så anropar de en stor trästaty som vaknar till liv och kommer till undsättning.

Jag kanske möjligtvis blandar ihop några element som jag nyss beskrivit med en eller flera andra serier, men just den stora trästatyn är jag säker på. Någon som känner igen detta?
#2
Är det möjligtvis någon som har ljudklipp/filmklipp av Sun Studio-, Musikservice- och Egmonts dubbning av ledmotivet till denna serie? (Alltså intro-låten, "Stoppa Duvan!").