Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Recensionerna?

Startat av TonyTonka, 15 juli 2022 kl. 21:22:22

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

TonyTonka

Okej, jag är medveten om att det här typ är samma sak som att dra upp en gammal tråd med över 10 år på nacken, då dessa recensionerna jag undrar över typ är över 20 år, men i Daniels recension av Atlantis: En försvunnen värld skriver han så här:

CitatÄven i övriga roller hör vi lämpliga röster - Bland de bättre kan nämnas Hans Lindgren, Sven-Bertil Taube, Per Myrberg, Anders Öjebo och, som prinsessan Kida på Atlantis, Sara Sommerfeld. De flesta passar bra in i respektive roll och talar med fin inlevelse. Bland de mindre birollerna är det inte riktigt lika gott ställt, även om det finns flera duktiga även där.

I filmen gör Anders Öjebo rösten till Moliére, en karaktär han senare gjorde på nytt i Atlantis: Milos Återkomst, och såvitt jag vet låter han exakt likadan där, men i den recensionen skriver Daniel plötsligt:

CitatBland övriga roller finns både bra och mindre bra exempel. Till den förstnämnda kategorin kan vi exempelvis nämna Mikael Persbrandt och Håkan Skoog - Till den sistnämnda kategorin återfinns, som vanligt, bland annat Ingemar Carlehed (som i vanlig ordning brister en del i inlevelsen) och Anders Öjebo.

Hur är det logiskt att Anders Öjebo var en av de bättre i första filmen för att sedan vara en av de sämre i den andra filmen? xD

Som sagt vet jag att de recensionerna skrevs för 21 respektive 19 år sedan, men jag tyckte ändå det var konstigt. xD
https://djtonytheking.wordpress.com/ - Min blogg
(bloggen uppdateras senast: 2022-01-30)

Äntligen tillbaka på bloggen! :D