Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Lejonkungen

Startat av DisneyTLK, 9 januari 2013 kl. 00:21:53

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Disneyfantasten

Citat från: gstone skrivet 22 juni 2023 kl. 15:27:48Kul fakta : Nathan Lane provspelade för Zazu och Ernie Sabella för en av hyenorna. När de träffades i inspelningsstudion ombads Lane och Sabella – som spelade tillsammans i en Broadway-produktion av Guys and Dolls vid den tiden – att spela in tillsammans som hyenor . Regissörerna skrattade åt deras framträdande och bestämde sig för att istället casta dem som Timon och Pumbaa.[
Dessutom så skulle Shenzi från början vara en hane och spelas av Tommy Chong, men man beslutade att göra karaktären till en hona spelad av Whoopi Goldberg.

Från början skulle babianer och vildhundar vara Scars medkumpaner istället för hyenorna.

Rafiki skulle ursprungligen vara en gepard men man ändrade det till att karaktären blev en mandrill.

gstone

Är det verkilgen så att Lejonkunge har ett vit supremacist meddelanden i sig ?
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

gstone

Det klagomål som jag hört om den nya versionen är att Donald Glover och  Beyoncé bara "sjöng"  "Can You Feel the Love Tonight" istället för att agera ut sången som Joseph Williams och  Sally Dworsky ( Simba och Nalas sångröster i original filmen) gjord.

Själv tycker jag det lite trist att inte  Matthew Broderick sjöng Simba själv då han har sjungit i  Det våras för Hitler.



[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.