Forumnyheter:

Just nu blockerar Gmail alla e-postmeddelanden som skickas från Dubbningshemsidan, inklusive forumet. Vi beklagar detta och gör vårt bästa för att lösa problemet. Om du p.g.a. detta inte får viktiga e-postmeddelanden för att exempelvis nollställa lösenordet eller aktivera ditt konto, vänligen kontakta webbmastern på den alternativa e-postadressen (då inte ens manuella mail till Gmail går fram just nu).

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Adam

#1
Off-topic / SV: Angående vår planet!
17 september 2022 kl. 22:51:09
Citat från: Disneyfantasten skrivet 17 september 2022 kl. 22:49:21Folk behöver tänka på vad som är bäst för planeten och inte för dem själva, så vi kan helt enkelt få dem att förstå läget med planeten, jag håller iallafall hoppet uppe om att fler och fler förstår läget med planeten och sätter planetens behov före deras egna.

Sen är jordens överbefolkning också ett stort problem, särskilt i Asien och Afrika.
Det är ju precis vad jag tänker också. Jag säger bara att det inte lönar sig att tvinga folk när det gäller just detta.
#2
Off-topic / SV: Angående vår planet!
17 september 2022 kl. 22:40:27
Citat från: Goliat skrivet 17 september 2022 kl. 22:33:22Tänker på det här med sänkt bensinpris...det är ju ett steg i fel riktning. Men förstår att folk vill detta då vi vant oss vid ett levene som ej är hållbart.
Vi måste fortfarande leva med bensin och diesel om vi ska kunna försörja oss. Sorgligt men sant. Vi kan inte heller tvinga folk att cykla eller köra elbilar. Som jag sade förut så kör förresten min farsa en dieselbil som släpper ut extremt små mängder koldioxid.
Klimathotet och global uppvärmning finns säkert, men det nutida förändrade klimatet på jorden kan delvis vara naturligt också. 🤷�♂️
#3
Filmer och TV-serier / SV: Favoritintro
16 september 2022 kl. 16:45:29
Om vi talar om intron till TV-serier ska nog mina vara (i urval):

* M.A.S.K.
* DuckTales (1987-års serie)
* Greve Duckula (framförallt på originalspråket, då introrösten råkar vara Barry Clayton, som också var monologrösten i början till The Number of The Beast med Iron Maiden)
* Magnum P.I. (1980-års serie)
* The Munsters
* The Munsters Today, Säsong 2 (trots att den här serien är ett stort skämt gentemot originalserien)
* Katten Gustaf (1988-års serie), Säsong 1
* Timon & Pumbaa
* Katten Eek
* The Terrible Thunderlizards
* Teenage Mutant Ninja Turtles (2003-års serie)
* Powerpuffpinglorna (1998-års serie)
* Batman: The Animated Series
* Gargoyles
* Rederiet
* Nelvana's Tintin
* Sökandet efter Skattkammarön
* American Dad!
* Scrubs
* 2½ Män
* Kim Possible
* Danne Fantom
* Fairly Odd Parents
* Godzilla: The Series
* Rosa Pantern (1993-års serie)
#4
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 13 september 2022 kl. 19:28:58Vad synd, Jag minns honom främst från Rederiet...Vila i frid.
Kommer ihåg honom därifrån, jag med, men ett annat tydligt minne av honom från mina lite tidigare dagar var som rösten till Kattpolisen Tusse Batong i vinylmusiksagan Måns får ärva (ur Pelle Svanslös), som var en av många barnljudboksstycken som fanns med på ett visst kassettband jag brukade lyssna på som liten (som också innehöll Paddington, Astrid Lindgren-visor, Fablernas värld, Nicke Lilltroll och Bamse).
...och så har jag förstås inte glömt bort hans röstinsatser ur Musse Piggs Julsaga/Julafton, eller Hjälp! Jag är en fisk.
#5
Jag har ännu inte sett några, men jag skulle absolut inte ha något emot att se en eller flera. Intresset för baletter och operor har definitivt vuxit på mig under senare år, då jag hört att min morsa varit på flera, och sett bland andra de två du nämnde, vad jag vet.
#6
Dubbningar och röster / SV: Anders Lönnbro (1945-2022)
11 september 2022 kl. 19:13:34
Kommer som så många andra på detta forum att mest minnas honom som Petter från Långbens galna gäng, som lämnade ett bra avtryck på min barndom. 💖
(Han var visserligen ingen Stephan Karlsén, men hans röst gick i varje fall mycket bra ihop med karaktären i just den serien, då vi ser en hel del av Petters komiska sida i majoriteten av alla dess avsnitt.)
#7
Instämmer. Tycker själv att Nostalgia Critic var som roligast under sin storhetstid mellan 2007 och 2011, men har sedan sin comeback 2013 bara sjunkit i kvalitét med åren.
Jag föredrar därför sådana som Saberspark, ElectricDragon505 (trots sin otroligt jobbiga, gälla röst), och såklart Zaid Magenta/MisAnthro Pony.
Den sistnämnda kan också uttrycka sig riktigt grovt och gnälligt, men samtidigt är det svårt att inte beundra hans sinne för media som konstform samt kontinuitet, och jag tycker att han ärligt talat är bland de starkaste, smartaste och enormt brydda/omtänksamma människorna bakom sitt hårda skal, vilket även syns i många av hans klipp som inte är recensioner.
#8
Off-topic / SV: Diagnoser
10 september 2022 kl. 15:55:32
Citat från: gstone skrivet 10 september 2022 kl. 15:22:25Men jag har Autism så jag har rätt att säga det.
Tekniskt sätt inte. 
#9
Citat från: Jabberjaw skrivet 10 september 2022 kl. 08:38:32Barnsligt och skamligt att en vuxen person sitter här och spyr ur sig sin skit. Detta forumet är så mycket bättre än att blanda in politik.

Om man gräver i ditt liv så är det nog långt ifrån perfekt goliat. Likaså Jimmie Åkessons liv eller någon av hans politiska kamrater. Och kollar man andra partier så är det rötägg och homofober där med. Nu sympatiserar jag endast med folk som har lösningar och idéer på problem dock, och inte på pajkastare. Problemet är missnöjdhet med hur samhället utvecklats. Bara för att man själv inte bor i "skiten" så betyder det inte att den inte finns. Det är en enormt stor del utländskt födda som röstar på SD, särskilt inom Balkan nationaliteter, och Iran, Kurdistan, o allt möjligt. Nationaliteter som kanske hunnit komma hit och stadga sig, fått upp sin affär eller pizzeria och nu på senare tid fått stänga igen på grund av trakasserier, skadegörelse och annat skit.

Eller e dessa människor vita kränkta pizzabagare då menar du? Varför går du inte till Flashback och fortsätter skriva dom här korkade idéerna du har. Du verkar trots allt kommit ut som den extremist du faktiskt är nu. :o
Om det bara fanns en funktion att tumma upp kommentarer här på forumet så skulle denna definitivt vara en av dem. Otroligt bra skrivet, Jabberjaw.
Jag vet också många utländskt födda som brukar lägga sina röster på SD i valet, och jag känner dessutom att det politiska parti man själv väljer att lägga sin röst på i valet inte bör definera en, vilket tyvärr är vad många just gör i nutidens värld, dels på grund av allt de enbart hör sägas i median, vilket är en av sakerna som är grunden för extremismens ökande i det moderna samhället (trots att extremismen funnits längre bak än så, men också av i princip samma skäl, att man t.ex bara hört det som sagts, och nu när det ändå finns så oräkneliga medier, däribland digitala, så väntar man sig egentligen att vi måste ha lärt oss allt om misstagen i det förflutna, men tydligen så har många grupper ännu inte gjort det). Jag kan säga att en del saker stämmer, men annat stämmer inte. Det är därför också mycket viktigt att vara källkritisk och inte tro på precis allting.
Jag kan i och för sig säga att jag vet att det finns en del svenska partier som är mycket värre än Sverigedemokraterna, i synnerhet utanför riksdagen, men som jag väljer att inte nämna.
#10
Citat från: Skokaka skrivet  9 september 2022 kl. 16:05:35Jag har hört en del säga att hon var rasistisk, är detta verkligen sant?! :o Själv tvivlar jag att det är sant men ändå... 
Som man brukar säga, man ska helt enkelt inte tro på allt som sägs, och även om hon möjligtvis kan ha framstått som det under sina första regeringsår så är jag intill 100% säker på att det försvann med tiden, om så är fallet.
#11
Jag är bara så fascinerad av att hennes majestät satt på tronen i hela 70 år, vilket jag har hört är hittils den längsta regeringstiden av alla Storbritanniens monarker.
#12
Off-topic / SV: Grattis på födelsedagen!
8 september 2022 kl. 18:35:37
Leve TonyTonka! Grattis! 
#13
Vet att de fanns tillgängliga på nätet för jättemånga år sedan, men det var då. 🤷�♂️
#14
Off-topic / SV: Hofverberg fyller år idag!
3 september 2022 kl. 10:24:27
Leve Daniel! 🎂
#15
Några av mina är:

* ElectricDragon505
* Vailskibum (tidigare känd som Vailskibum94)
* Saberspark
* JablinskiGames
* Justin Hawkins Rides Again
* Loudwire
* Rock Feed
* Zaid Magenta (tidigare känd som MisAnthro Pony)

...och ja, jag har åter börjat följa den sistnämnda, trots att jag var lite upprörd på honom för ett tag sedan.