Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - TonyTonka

#681
Dubbningar och röster / Scooby Doo
16 juli 2008 kl. 01:26:12
Vilka har gjort rösten till Scooby Doo, Shaggy, Daphne, Velma, Fred och Scrappy-Doo genom tiderna i Sverige och hur lät dom? tacksam för svar!
#682
Vem spelar Knattarnas Röst i Pluto och hans kompisar? Det låter inte som Monica Forsberg eller Staffan Hallerstam. Tacksam för svar! :) Jag lånade nämligen den filmen från en granne.
#683
Jag skulle vilja Ha information om samtliga som spelar/ Har spelat Musse Pigg, Kalle Anka och Jan Långben. Både Svenska och Engelska.
#684
Dubbningar och röster / Svenska Röster.
20 juni 2008 kl. 22:17:13
Jag undrar vilka dom svenska rösterna i filmerna, Darkwing duck den dolda Koden, Katten i hatten, och dARKWING DUCK och den fasliga femman. också vill jag veta rösterna i Ed Edd N Eddy, Courage den hargia hunden, Familjen Jetsons, Familjen flinta, Dastrely och muttley, Yogi Björn, Powerpuffpinglorna, Dexters Labratorium, Simpsons, Grym och elak, Cow & Cicken, Johnny Bravo och Mupparna i rymden. TACKSAM FÖR SVAR!
#685
Dubbningar och röster / Pank och fågelfri.
19 juni 2008 kl. 22:31:41
Jag vill ha information om Rune Halvarsson och Folke Rydberg som spelade Musse, Kalle och långben i den första dubben av Pank och fågelfri.  ;D ;D ;D ;D ;D

Edit: Eftersom det finns ett separat ämne som behandlar E.H. Brochmann, så koncentrerar vi oss på de övriga skådisarna här. /Daniel
#686
Dubbningar och röster / Vem är E.H. Brochmann?
19 juni 2008 kl. 17:02:54
  ??? i Pank och fågelfris första dubbning spelas Kalle anka av E.H. Brochmann. Min fråga är: vem är/var E.H. Brochmann? jag har letat över allt på nätet men inte hittat nåt.