Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Mysan

#451
nån som vet rösterna till de äldre (80tal) he-man filmerna från select video? i mitt tycke bättre än det som sändes på 5an...
#452
Personligen gillar jag de äldre dubbningarna med monica forsberg bättre än de "nya". men kan väl ärligt säga att det har med nostalgi att göra, det va dom rösterna jag hörde då jag såg filmerna när jag va liten, skulle va helt dumt att se en omdubbad i dag för mig, inte alls samma film skulle det kännas som... men har inget och göra med skådisarna, de gör sitt jobb bra
#453
Dubbningar och röster / SV: Starzinger
3 september 2006 kl. 18:45:54
Jo det är ju sant, men rösten (Anita Wall) är ändå bekant. Detta är ju i och för sig bara gissning, men tror ändå att det kan vara Mia Benson som dubbar till Dr Kitty i Starzinger, se gärna nån film där hon medverkar och jämför! (tex sandybell där hon dubbar till Kitty)
#454
Dubbningar och röster / SV: Starzinger
3 september 2006 kl. 08:52:13
ska jag va ärlig tror jag inte att Anita Wall dubbar till Dr Kitty, nu när man sett på sommar repris av rederiet där hon medverkar kan man tydligt höra att hon har "sandybells röst" i sandybell filmerna.

Jag tror det är Mia Benson som dubbar till dr Kitty (hon dubbar till kitty i sandybell filmerna)

Får det inte att gå i hop att Anita Wall skulle dubba till Dr Kitty i Starzinger, men kan ha fel
#455
Hej

I sandybell dubbar bla Anita Wall (sandybell), Thomas Bolme (Mark), Åke Lindström (herr Scott och div biroller), Elisabeth nordqvist (fru scott, grevinnan mfl), Bert Åke Varg (vaktmästare, Kittys pappa, div. biroller), Mia Benson (Kitty), Stig engström (Edward, tror jag?)

Även Robert Sjöblom, Benny Haag har jag hört medverkar, men kan inte klura ut vilka roller i Sandybell...
#456
Filmer och TV-serier / SV: Halvvägs genom galaxen...
10 augusti 2006 kl. 13:55:46
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 29 juli 2006 kl. 12:08:56
Det stämmer att det här forumet en gång i tiden också hade en tavla för Halvvägs genom galaxen (för just den sajten som Palazzi nämner), men i samband med att jag flyttade över forumet till dubbningshemsidan.com.ru, så valde jag att ta bort de "icke-relevanta" tavlorna. Om det finns intresse för det, så har jag tänkt att skapa ett nytt forum speciellt för den sajten när jag hinner. Men som ni säkert märkt, så är sajten ifråga gammal och har inte uppdaterats på flera år. Egentligen borde jag ta mig tid och designa om sajten, men tiden räcker inte till allt det som jag borde göra...

Åtminstone en del av Halvvägs genom galaxen har släppts på VHS i bl.a. England, med två avsnitt per kassett, men de är numera utgångna. Just nu verkade Amazon.co.uk bara ha de två första VHS-volymerna (avsnitt 1 - 4) i begagnat skick. Tyvärr har serien fortfarande aldrig släppts på DVD någonstans i världen.

Om du är intresserad, så har jag alla avsnitt av serien på VHS i svensktextad form (inspelat från gamla goda TCC), som jag kan föra över till DVD. Faktum är att jag just fått en förfrågan att göra det från en person i England, så det är inga problem för mig att göra kopior åt dig också - men då vill jag veta det snarast, innan jag hinner börja på överföringen. Kontakta mig via mail.


Hej!!! Självklart minns jag den serien! Är det möjligt att jag också kan få en dvd kopia av serien??
#457
Dubbningar och röster / SV: Starzinger
10 augusti 2006 kl. 13:34:49
han som dubbar till cogo är thomas bolme