Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

My Little Pony 2021-2022 tre serier dubbade?

Startat av Goliat, 5 augusti 2022 kl. 17:37:41

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Goliat

My Little Pony: Sätt din prägel på världen, My Little Pony: Pony Life samt
My Little Pony
[url defaultattr=""]Har dessa dubbats till svenska? Märkligt det finns tre stycken serier tillverkade så tätt intill varandra.[/url]


Goliat


Daniel Hofverberg

Citat från: Goliat skrivet  5 augusti 2022 kl. 18:49:46Undrar hur det är med de andra bara.
De andra två tror jag inte har släppts i Sverige än oavsett form. Men om och när de släpps på Netflix är det väl ett rimligt antagande att de också lär dubbas till svenska. My Little Pony: Tell Your Tale är ju dock än så länge bara gjord för en YouTube-kanal, och så länge den inte släpps på någon vanlig streamingtjänst någonstans i världen lär den ju heller inte dubbas till svenska.

Citat från: Steffan Rudvall skrivet  5 augusti 2022 kl. 17:46:16Den förstnämnda finns dubbad till svenska på Netflix.
Men märk väl att det än så länge bara rör sig om den inledande pilotfilmen. Det är väl troligt att även själva TV-serien kommer att komma till nordiska Netflix när den släpps i övriga länder i september, och då lär den ju med största säkerhet vara dubbad till svenska, men 100% säker kan man väl inte vara.