Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Lisa

#31
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
9 mars 2011 kl. 19:40:09
Åh tack så mycket! Dom är ju alla bekanta röster redan.. Synd att det bara fanns 26 avsnitt av den serien...Ska bli kul att se resterande röster också.
#32
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
22 februari 2011 kl. 15:02:20
Fortfarande inget svar från eurotroll?
#33
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
3 februari 2011 kl. 09:47:56
Hm konstigt.. dom brukar väl vara ganska snabba på att svara annars?
#34
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
28 januari 2011 kl. 00:19:49
Har du fått fram nåt än om Sagor från Zoo och Kompisar på nätet??
#35
SKulle vara kul att veta hur gammal han är...
#36
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
12 januari 2011 kl. 00:10:29
Tack va snällt!

Ja det är ju lite konstigt att det plötsligt dyker upp andra dubb-bolag (eller privat företag kanske) som dubbar åt SVT barnkanalen.. Troddu Eurotroll gjorde allt åt dom? Dessutom, som du säger brukar Eurotrolls logga ALLTID stå i eftertexterna, så om den inte gör det stämmer det säkert att något annat bolag gjort dubbningen. Vet du om det är skådisar som jobbar för Eurotroll i dessa serier också eller är det nya namn?
#37
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
10 januari 2011 kl. 09:34:54
Någon som sett "Kompisar på nätet" på SVT? Jag såg den första gången förra veckan och tyckte dubbningen var riktigt bra för att vara "riktiga människor". Om någon sett "Pinsamheter" som gick (eller kanske fortfarande går) på SVT barnkanalen, så är hon som gjorde huvudrollen där också en av tre huvudroller i denna serien, och samma tjej gör hennes röst hörde jag.
Skulle ialla fall gärna se en creditlista till denna serien! Om det går att ordna? Eurotroll står bakom antar jag eftersom det är SVT?

Sen undrar jag om det också går att ordna creditlista till "Sagor från Zoo" ? Tycker den serien är så gullig!! (Också Svt barnkanalen)

#38
Gjorde en sökning på Tom Ljungman här på dubbningshemsidan och jag vet visst vem det är. Jag tror dubbningen för Narnia-filmen kommer vara bra!
#39
Oj där ser man. Underligt att dom bara bytt ut vissa röster. Jag vet inte så mycket om Tom Ljungman, men Linda Åslund tycker jag är duktig, så jag är inte så orolig för dubbningen direkt.
#40
Hört nåt om rollistan än?
#41
När kommer man kunna få veta vilka som gör rösterna i den här Narnia-filmen?
#42
Dubbningar och röster / SV: Disney channel
24 september 2010 kl. 07:04:37
tyvärr missade jag också detta...
#43
Tack för den utförliga rollistan!! Va roligt att dom dubbat 26 avsnitt! Hon som gör storasystern tror jag inte jag hört förut, eller känner du till vem det är? Bra casting på alla röster för övrigt tycker jag!!
#44
Ja jag kommer ihåg att jag också sett den "odubbad", men nu är den tydligen dubbad i alla fall..Konstigt att först visa den i orginalversion och sen ett år senare dubbad..
#45
Dubbningar och röster / Pinsamheter (Mortified)
6 juli 2010 kl. 10:54:17

Hej jag har sett en serie som heter "Pinsamheter" i sommarlovsmorgon ett par gånger och den har en utomordentligt bra dubb! Undrar vilka som gör rösterna? Den är med största säkerhet inspelad hos Eurotroll kan jag tro..