Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - clash

#391
För att Anneli verkar otrevlig och hon har en hemsk röst.
#392
Dubbningar och röster / SV: Annica Smedius.
1 september 2005 kl. 17:11:12
Sådär. Trevlig är hon nog och bra i en del roller som i Rugrats. Men hon låter faktiskt lite tråkig när hon pratar.
#393
Älskar serien i KMs verition. Underbara röster som

Johanna Ljungberg
Sara Andersson
Maria Svensson
Sofia Haby
Marie Kühler
Johanna Ljungberg
Lisa Tull
Turid Bertheusson
Maria Svensson
Lisa Carlehed

Dessa röster är 9000 biljarder än de andra tråkiga och irriternade röster.

Dessa skådespelare var barn när de gjorde sina roller(de låter ialla fall som det) och det hörs INTE i nån annan verition. Gråter floder för att inte dom gjorde hela serien. Mern får väl vara glad över det som finns.
#394
Jag kan med hjälp av röst ingenkänning ge svar på en hel del karaktärer men inte alla. Kvinnorna är lättare att känna igen är männen.
#395
Dubbningar och röster / My Little Pony (TV-serierna)
31 augusti 2005 kl. 17:15:53
Älskar den serien. Tyvärr är det Pangljud som dubbade alla avsnitt >:( :P. Och ännu värre:hemska Anneli Berg sjunger introt >:(. Men KMs verition är jättebra. Kan kolla på filmen(orignialdubben) och serien varje dag.Det är nog den bästa dubben Monica Forsberg gjort. :)

Ändrat rubriken för att förtydliga att tråden handlar om My Little Pony 'n Friends och My Little Pony Tales, för att inte blanda ihop med långfilmen (som har ett eget ämne). /Daniel