Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Scoobydoofan1

#21
Off-topic / CEO säljer Disney företaget?
23 juli 2023 kl. 11:08:51
Är det nån annan som har koll på vad exakt det är som pågår eller är Disney företaget på väg att bli såld till ett annat företag? Det är mycket som är tillgänglig på nätet, men det är så mycket att man knappt vet vad det är som händer.
#22
Är det nån annan som lägger märke till att Cartoon Network lägger ut avsnitt av vissa serier på deras YouTube kanal? t.ex. Kurage Den Hariga Hunden har ett par avsnitt på svenska deras YouTube kanal vilket är konstigt, är inte den serien på HBO max?
#23
Finns 227 och Jackee på DVD i Sverige eller region 2? Båda av serierna var från runt 80 talet och frågan var om serien 227 och den efterföljande avsnittet som inte gjordes till en serie är utgiven på DVD i Sverige med Svensk, Norsk, Dansk eller Engelsk texter.
#24
Är det här ett fel på dubbningen eller vad exakt är det som pågår? Varför bryts det från svenska till engelska i mitten av scenen? Är det så filmen har blivit dubbad eller? [color=var(--bodytext)]Scenen är runt 7:54 i videon. Kan nån kolla up det här?[/color]


https://www.youtube.com/watch?v=db-fHMQQmWY&ab_channel=MaejLittleNostalgi
#25
Är det nån som vet om serien är utgiven på region 2 DVD med nordiska texter? Är serien ens dubbat till svenska eller inte?
#26
Filmer och TV-serier / Italiensk Anime Series
8 juni 2023 kl. 21:51:33
Är det nån som har koll på anime serier från Italien? Tydligen så har dom gjort ett par serier som visades på tv eller som blev utgivna på VHS för flera år sen. En serie som dom gjorde som blev dubbad till svenska var en anpassning av snövit och de sju dvärgarna. Finns det flera anime serier som Italien tillverkade i 90 talet?
#27
Filmer och TV-serier / Nils Holgerssons
8 juni 2023 kl. 13:26:06
Nils Holgerssons är en japansk anime serie som dubbades till svenska baserad på Nils Holgerssons vilket var på den svenska 20 kronor sedeln innan den inte var giltig längre. Serien är från 80 talet. Är det nån som har hört om serien? Frågan är också om serien i sin helhet har blivit utgiven i Sverige med svensk dubb, också hur bra är den svenska dubbningen? 
#28
Mask den animerade serien är ju en serie som visades på Cartoon Network. Är det nån som vet hur många VHS utgåvor som är utgivna? Hur många avsnitt finns på VHS?


Det står TV1000 på baksidan av VHS omslaget, vilken dubbningsbolag dubbade serien? Var det mediadubb?
#29
Off-topic / Facebook Market tar över Tradera?
3 maj 2023 kl. 12:03:32
Är det nån som har märkt färre DVD och Blu-ray annonser på Tradera och mer på Facebook Market? Tar Facebook Market över den marknaden? 
#30
Hur svårt är det att få tag på alla 3 säsonger på DVD? Hur ofta dyker alla 3 säsonger på Tradera om nån har koll?

#31
Är det nån som vet vart man kan få tag på en bra DVD spelare som fungerar i region 2? En DVD spelare som är liten och inte överhettas med hur länge man använder den osv? Är det nån som har nån ide? 
#32
Är det nån som har läst eller hört nyheterna om den nya serien om familjen flinta som är på gång? Serien heter Bedrock och det påstås att den är nästan på samma nivå som den nya Scooby doo serien.
#33
Filmer och TV-serier / Mamas Family
23 april 2023 kl. 03:44:20
Har serien Mama´s family blivit utgiven på DVD i norden med Svensk, Norsk, Dansk och Finsk texter? Det är samma karaktärer från The Carol Burnett Show, det är Vicky Lawrance som spelar Mama i tv sketches i The Carol Burnett Show, och serien inkluderar Rue MCclanahan och Betty White.
#34
Filmer och TV-serier / The Honeymooners
20 april 2023 kl. 00:42:29
Är det nån som har koll eller har hört om den här serien? Den heter The Honeymooners, den producerades år 1955, det är en klassisk serie som bara var 1 säsong lång, vilket var 39 avsnitt, skådespelarna var Audrey Meadows, Jackie Gleason, Art Carney och Joyce Randolph, det är en äldre serie och är gammalmodig men den är underhållande, Familjen Flinta var delvis skapad efter den serien, Har alla 39 avsnitt inklusive jul specialerna blivit utgivna på DVD i Norden med Svensk, Norsk, Dansk och Finsk texter?


Den kanske är för gammal men det är en bra serie, äldre med en äldre betoning för en tid som har långt gått förbi för länge sedan där situationen i vardagslivet var annorlunda jämfört med samhället idag, men den var underhållande i sin tid, den kanske inte visas på TV längre eller den visades aldrig på TV i norden men frågan är bara om hela serien är tillgänglig på DVD i Norden. Det är inte för att vara kränkande, frågan är bara om den finns utgiven i region 2 DVD med Nordiska texter i sin helhet.
#35
Är det nån som kommer ihåg Sabans Gullivers Resor serien? Serien var bara 26 avsnitt och den blev utgiven på DVD i Danmark med Dansk, Norsk, Svensk och Finsk ljudspår, frågan är varför blev inte den serien utgiven på DVD i Sverige? Det var bara 12 avsnitt som blev utgivna på DVD i Danmark.
#36
Är det nån annan som har koll på CDON när det gäller priserna eller har dom alltid varit så uppblåsta när det gäller priset för DVD utgåvor eller hade Discshop rimliga priser jämfört med CDON? Vissa av DVD priserna är helt sjukt. Är dom ute och cycklar eller? Verkar det också som om vissa DVD utgåvor som Discshop hade i sitt lager har utgått? Dom kunde inte ha blivit av med alla av dom DVD utgåvorna så snabbt eller?
#37
Är det nån som kollar up DVD utgåvor på Tradera? Har nån annan märkt att äldre DVD utgåvor är inte bara mer svårare att hitta utan det är nästan helt omöjligt att hitta dom? Ett par exemplar är Snobben Box set 1, Snobben Box set 2, Familjen Flinta Säsong 2, Avatar Den Siste Luftbändaren, Justice League Volym 4 New Heroes och Justice League Volym 5 Once and Future t.ex. är det nån annan som har koll på vad som försiggår på Tradera när det gäller det här eller? Det är bara ett par exemplar på äldre DVD utgåvor som har utgått. Det handlar också om andra äldre serier och filmer som inte blir utgiven på DVD längre, som har utgått osv.
#38
Hejsan, undrar om det är nån som är intresserad av DVD utgåvor av Yu-Gi-Oh! och Yu-Gi-Oh! GX DVD utgåvor? Är det nån som har bra koll på serierna när det gäller DVD utgåvor? Är dom sällsynta? Är det svårt att få tag på säsong 1, säsong 2 av Yu-Gi-Oh!, och säsong 1 av GX?
#39
Filmer och TV-serier / The Golden Girls
4 mars 2023 kl. 12:02:21
Undrar bara har The Golden Girls serien blivit utgiven i sverige på DVD? Det handlar om hela serien med oklippta scener osv. Det handlar om alla 180 avsnitt.
#40
Filmer och TV-serier / Vicious Tv Serie
26 februari 2023 kl. 21:55:10
Hejsan undrar om nån har hört eller kollat på tv serien Vicious som är en britisk produktion som gick bara för 14 avsnitt och en jul special som blev utsläppt på dvd i UK, utan jul specialen, frågan är hur ska man få tag på hela serien från USA? Dom verkar har hela serien utgiven inklusive jul specialen och vill gärna få andras perspektiv när det gäller denna serie, det är en komedi om nån annan har gett serien en chans.