Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - NH_97

#1
Long story short, jag köpte den svenska DVD-set av anime serien Superfamiljen Orange Road, och jag kunde inte hitta så mycket information om detta själv, så kanske svärmintelligens kan hjälpa mig vidare, och ger mig svar på några frågor.

  • Från vilket år är den? Jag vet att det finns 2 olika publikationer. En delad upp i 4 delar, och sen en med alla 4 skivor i en set. När släpptes dom första 4, och sen kompletta publikationen med alla skivor?
  • Hur kommer det att dom inte dubbade alla 48 avsnitt av serien på svenska, men bara första ca. 15 styck(utan andra hälften av avsnitt 3 och hela avsnitt 4)
  • Vet någon vad som har hänt med Wendros / Zoron/Ozon Media, som producerade och publicerade serien? Jag vet att dom har en hemsida som är fortfarande online, men den ser ut att den blev inte uppdaterad i 20+ år. https://www.ozonmedia.se/
#2
Vet någon en sida som har alla svensk dubbade avsnitt av Kimagure Orange Road? Eller någon som har alla 4 DVD och kan tänka sig att rippa och ladda up dom på en file sharing sida?