Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - juku

#136
Jag röstade på Johanna, hon låter något yngre än dom andra. Myrra tycker jag inte alls passar som Ariel. Hon e redan Jasmin och Meg.
#137
Dubbningar och röster / SV: Olli Markenros
12 juli 2011 kl. 15:36:30
Jag tycker han gör Nalle Puh helt bäst.
#138
Jag tycker helt klart att rösten ska passa karaktären. Barn och ungdomar ska göras av barn och ungdomar(det finns i och för sig vissa skådisar som låter ung) men jag tycker t ex vissa karaktärer låter bättre på svenska än engelska då den svenska låter som ett barn t ex i Phinias och Ferb låter han den lille killen med konstigt huvud som ett barn på svenska men inte på engelska.
#139
Dubbningar och röster / SV: Robert Andersson
12 juli 2011 kl. 15:26:06
Han har ju gjort fler roller. Han har varit med i flera KM-dubbar av olika serier. T ex så spelade han Danny i My little pony, och var med i bl.a. Krambjörnarna, Skogsfamiljerna och även i del musiksagor.
#140
Hanna  har en finare röst tycker jag.