Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Senaste inlägg

#1
Citat från: Oskar skrivet Idag kl. 12:33:05Är den version som general mandible låter mer elaka än omdubbning version på general mandible som Steve Kratz gjorde om på general mandible.
Det finns igen sådan ::)
#2
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet Idag kl. 10:48:48Varför skulle Dubbningshemsidans lista inte stämma när den kommer från distributören? Logiskt sätt bör det ju vara exakt samma som distributören satt ut på VHS.

Jag vill se om det står Gunnel Fred eller Eva Röse  !!! ::)
#3
Citat från: gstone skrivet 14 april 2024 kl. 15:44:13Tusan tack snälla DingoPictures2005
 :D
Är den version som general mandible låter mer elaka än omdubbning version på general mandible som Steve Kratz gjorde om på general mandible.
#4
Citat från: Ovanliga dubbningar skrivet Idag kl. 02:01:35Hur gick det med det här? Har du eller någon annan kommit till botten med om det är en annan dubbning på VHS än på DVD/streaming, eller om det är samma?

Kanske blev det bortglömt, lätt hänt, men i så fall tycker jag det vore värdefullt att kolla upp det nu och gå till botten med det här "mysteriet" en gång för alla - kanske du eller @DingoPictures2005 kan kolla upp era VHS-ex och jämföra med DVD eller streaming för att höra om General Mandible är omdubbad eller inte?
Nu anser jag att Antz på vhs inte är ovanlig eller förändrad tillräckligt för att det ska ses som moraliskt att digitalisera och försöka sprida den.
Du kan ju som sagt hitta den på vhs ganska billigt och även om den inte finns på streaming just nu så kan du hyra den på Prime och Viaplay med Svenskt ljud bara att versionen som kan hyras innehåller en liten verifiering.

Kan dock digitalisera några ljudklipp och biofoga om du är intresserad. 
#5
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
Senaste inlägg av Daniel Hofverberg - Idag kl. 12:14:39
Citat från: gstone skrivet Idag kl. 12:01:36Jag önskar credits till IF: Låtsaskompisar.
Det är väl fortfarande en månad kvar innan premiären, så inte mycket jag kan göra så här fort - så jag uppskattar om du kan påminna mig när det är ungefär en vecka kvar (+/- ett par dagar). :)
#6
Off-topic / SV: Blandade tråden
Senaste inlägg av gstone - Idag kl. 12:07:13
Citat från: MOA skrivet Igår kl. 11:11:12Ursäkta men varför skriva detta? Hur kan vi blanda oss här? Blanda oss med blandfärs? Det är gött men vill inte att någon blandar ihop oss
Gnälltråden för saker man ogillar . "Trevliga tråden" för bra saker,. Blanadadetråden för saker man har blandade känslor om ;)
#7
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
Senaste inlägg av gstone - Idag kl. 12:01:36
Jag önskar credits till IF: Låtsaskompisar.
#8
Citat från: gstone skrivet Idag kl. 10:19:07Jag vill se vilken som stämmer ! >:(
Varför skulle Dubbningshemsidans lista inte stämma när den kommer från distributören? Logiskt sätt bör det ju vara exakt samma som distributören satt ut på VHS.