Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Elios

#1
Dubbningar och röster / Zombies
12 augusti 2023 kl. 23:22:46
På hemsidan så står det om filmerna som heter Zombies så är det tre stycken men den sista har dom ändrat den så att den heter bara Zombier 3 för det lät rätt så förvirrande? ^^ :P :-[
#2
Off-topic / Uppsägningstid
9 augusti 2023 kl. 01:48:09
Hej. Hur funkar era system med uppsägningstid?
Brukar ni ha 3 månader om ni säger upp en lägenhet? 
#3
Om Dubbningshemsidan / Dubbningshemsidan Plus
11 juli 2023 kl. 23:39:35
Hade det inte vorit kul om man här kunde prenumerera på något vis som ett abbonemang, så man isåfall betalar en summa i månaden så slipper man alla annonser och reklam? Just a thought!  ;D ;D ;D ;D
#4
Dubbningar och röster / Clarence
21 juni 2023 kl. 19:45:38
Vilka gör rösterna i denna Cartoon Network serie!?  :o
#5
Off-topic / Zlatan Ibrahimović
5 juni 2023 kl. 07:15:13
Läste idag att Sveriges bästa och största fotbollsspelare genom tiderna lägger av.
Vad har ni för minnen från hans karriär? 8) 8)

Hans snyggaste mål är nog utan tvekan det mot England som var invigningen på Friends Arena:

https://youtu.be/jN6iM4cJKLM

Spelade totalt 122 matcher för Sverige och där blev det 62 mål.
Han spelade i sammanlagt 9 klubbar. 
Sista klubben blev AC Milan. 
#6
När jag har citerat ett inlägg och ska svara så när jag först ser själva bilden på emojin har den inte dykt upp förrän men själv lagt till den på sitt svar. Detta kan väl inte bara vara jag för då har det väl med den nya uppdateringen av forumet att göra väl!?  ::) ???
#7
Dubbningar och röster / Visitörerna
11 maj 2023 kl. 22:46:05
Har den franska filmen Visitörerna dubbats till svenska?

Enligt en annons på tradera så om bläddrar ner så står där svenskt tal nämligen:

https://www.tradera.com/item/302115/432575132/visitorerna
#8
Har filmen Earth To Echo dubbats?  ::) ::)
#9
Jag letade och letade men hittade faktiskt inget ämne om detta men jag ville bara säga att om spinoffen till Lejonkungen (2019) alltså då Mufasa skulle dubbas så om Rafiki är med i den så hoppas jag på att Jamil Drissi dubbar honom.
Kanske hör hemma i en annan tavla men iom att vi vet ju inget om den ska dubbas än så länge så fick den bli här.  8) ::)
#10
Nej. Han lever fortfarande men denna tråden är till för att hylla denna LEGENDAR som medverkat i en hel del dubbningar inom Disney etc. Här kanske han är allra mest känd i att ha medverkat i originaldubbningar eller senare dubbningar utav Disney då han är med i den andra omdubbningen utav Dumbo och då är det ju en annan femma. Där han då spelade Timothy Mus som senare kom att spelas av Anders Öjebo. Främst hör vi han med i Kalle Ankas Julafton där vi hör han som Lufsen i originaldubbningen utav Lady & Lufsen  ;D
Men vad förknippar ni han mest med!?
Självklart vill jag ju också lyfta upp hans fina sånger men också hans onda roll som den märkliga prästen Edvard i Fanny & Alexander
#11
Fuego. I mitt 7000:e inlägg här på forumet så är det med stor sorg tyvärr jag måste meddela att grannen i Beck filmerna som spelades utav Legendariska Ingvar Hirdwall gått bort, 88 år gammal.
Många känner säkert också igen honom som Pettson i julkalendern Tomtemaskinen där han skulle överraska Findus med att bygga en tomte.
Sen så spelade han även den lite alkoholiserade pappan till Jonas Karlsson i Fotbolls filmen Offside där han tidigare var tränare tror jag det var. Så han har haft många strängar på sin lyra men jag hittar ingenting om att han skulle ha dubbat någonting så jag valde att lägga ämnet här. Vila i frid och alltid en legend!  :'( ;)
#12
Ja vad skulle ni göra eller har gått om en klass i skolan? ^^
#13
Off-topic / Lika Låtar
16 mars 2023 kl. 00:40:32
Tänkte att jag startar ett eget ämne här så det jag tyckt varit väldigt roligt att lyssna på här låtar som liknar varandra. Helst så ska det inte röra sig om en cover eller direkt en sample för att där är dom gjorda för det. Som till exempel Pitbull och Christina Aguileras låt Feel This Moment som är samplad från A-ha$ låt Take on Me och det tycker jag inte riktigt räknas.
Däremot vet jag inte vad gäller Queen och David Bowies hit, Under Pressure om det räknas som att Vanilla Ice plagierade den och gjorde sin egen Ice Ice Baby. Är det nån som vet om det var plagiat? Sen när folk säger liksom Rip Offs är det då samma som plagiat eller är det mer åt sample hållet? ^^
Vilka låtar tycker ni liknar varandra? ^^
#14
Även fast jag inte har sett remaken ännu så är jag nog ändå ganska så säker på att jag kommer att gilla originalet mer då jag helt klart föredrar mer dom underbara sångerna och karaktärerna med Mushu i spetsen.  ;D ;D
#15
Känns inte som den direkta remaken men tog med den som önskemål. 
Kan btw säga som en rolig anekdot att när jag skulle se denna på bio så var det redan två dagar till min student och jag hade brutit foten så jag fick gå från Triangeln i Malmö på kryckor till Storgatans Bio och sen som tur var fanns där också en hiss upp till salongen som man kunde åka med. Sen så fick jag gå ner från en hyfsat lång trappa neråt och ta bussen till Malmö C.
Nästa dag gjorde jag samma sak fast då såg jag Edge Of Tomorrow och sen efter den dagen tog jag studenten.  ;D ;D
#16
Vilken tycker ni bäst av Askungen filmerna? 
#17
Har fortfarande inte sett live action versionen men inte heller Guillermo Del Toros film. 
Men originalet har ju helt klart sin klass. ;D ;D
#18
Ja vad tycker ni? Har inte själv sett remaken ännu. 
#19
Nu är dem ju ganska olika men dem går ju ändå hand i hand. Eller tass i tass. Hehe. ;D ;D ;D ;D
#20
Det är så roligt med Michael Börstell som Jappe så det inte är sant. Men jag vet inte heller här vilken jag ska välja men remaken var den första filmen jag såg på bio så den har ju helt klart nåt i sig som inte många har.
Sen även här har det ju kommit diverse uppföljare som 102 Dalmatiner, De 101 Dalmatinerna 2 - Tuffs Äventyr i London samt då den nya Cruella där Emma Stone gestaltar henne.