Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Varning - medan du läste inläggen, hann 2 nya svar postas i ämnet. Du kanske bör se över ditt inlägg.
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vad heter sångerskan Pernilla Wahlgren i förnamn?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Owen Granger
 - 12 augusti 2023 kl. 23:55:19
Har lyssnat på de svenska rösterna i de fyra första Equestria Girls-filmerna som finns uppladdade på Youtube för att kolla om rollsättningen till samtliga karaktärer är densamma som i TV-serien Vänskap är magisk, vilket den tycks vara, förutom att Applejacks röst låter något annorlunda i Friendship Games. Emma Lewin, som dubbar Applejacks röst i Vänskap är magisk och biofilmerna, låter annorlunda om man jämför hennes röst med de tidigaste avsnitten av serien och i filmen My Little Pony: The Movie, där jag tycker hon låter identisk med Anna Engh, men det känns ändå som att det kanske är någon annan som dubbar karaktären i filmen Friendship Games. Är det möjligt att få fram någon rollista med svenska röster till de svenskdubbade Equestria Girls-filmerna?
Skrivet av clara liljeberg
 - 25 juli 2021 kl. 03:03:41
hej då .om jag skriver till de som gör equestria girls att fortsätta dubba med svenska röster.
Skrivet av clara liljeberg
 -  1 februari 2020 kl. 04:46:06
jag tycker de borde fortsätta dubba röster och jag är nyfiken på vilka som gör svenska röster till gallus,yona,sandbar,ocellus och smolder på säsong 8.
Skrivet av Adam
 - 28 april 2019 kl. 09:40:00
Hej,

jag vet att detta visserligen är ett onödigt ämne, men jag som har följt den fjärde generationen av My Little Pony-franchisen, undrar varför YouTube-kanalen My Little Pony Official inte har lagt upp någon svensk version av den senaste Equestria Girls-releasen Spring Breakdown. Många andra internationella dubbningar av filmspecialen har redan lagts upp, men ingen svensk version har visats än så länge. Kan det vara så att det dröjer ett tag innan kvarstående internationella versioner är färdiga, eller har Sverige helt enkelt bara skippat att dubba filmen?