Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Är du en spamrobot? Skriv "Ja" eller "Nej" (utan citattecken):
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 28 februari 2023 kl. 09:23:56
Jag måste medge att jag inte hört talats om serien förut, men den verkar för all del ganska intressant. Jag ser att serien har sänts på SVT i Sverige mellan 2014 och 2018 (plus en kortare period på SVT24 under 2018) och även funnits ute på SVT Play - men försvann därifrån i augusti 2018.

Så du verkar ha upptäckt serien några år för sent... ;)

I en del andra länder finns serien på streamingtjänsten BritBox, så det kanske finns en chans att den kan dyka upp på BritBox och C More (som också har BritBox utbud) i Sverige framöver. Kanske kan det vara värt ett försök att skicka in förslag till BritBox och C More om att ta in serien. :)

I USA har serien som sagt släppts på DVD - de verkar utgångna nuförtiden, men på amerikanska och brittiska Amazon finns säsong 1 och "The Finale" att tillgå från privatsäljare (*); men åtminstone just nu tyvärr inte säsong 2. Jag vet heller inte hur det ligger till med eventuell textning på de amerikanska DVD-utgåvorna - jag förutsätter att de inte har svensk text, men frågan är om de har engelsk text...? Åtminstone undertecknad vill ogärna behöva klara mig helt utan textning vid brittiska serier, för då är risken ärligt talat ganska stor att jag får svårigheter att hänga med...

(*): Ska man köpa något från amerikanska Amazon bör man se till att hitta någon säljare som skickar via Amazon, och sen välja något av de två dyrare fraktalternativen - på så sätt betalar man svensk moms vid köpet och Amazon ordnar allt det praktiska, så att man inte behöver betala PostNords ockeravgifter. Annars är risken väldigt stor att man i efterhand måste betala in moms och PostNords ockeravgift på 75 kr, som kan bli ganska hutlöst om man bara har köpt någon enstaka DVD...
(Men momsen kommer man förstås inte undan hursomhelst, så var beredd på att det kommer kosta 25% mer än det ser ut som på själva sidan)
Skrivet av Scoobydoofan1
 - 26 februari 2023 kl. 21:55:10
Hejsan undrar om nån har hört eller kollat på tv serien Vicious som är en britisk produktion som gick bara för 14 avsnitt och en jul special som blev utsläppt på dvd i UK, utan jul specialen, frågan är hur ska man få tag på hela serien från USA? Dom verkar har hela serien utgiven inklusive jul specialen och vill gärna få andras perspektiv när det gäller denna serie, det är en komedi om nån annan har gett serien en chans.