Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Scoobydoofan1

#1
Är det nån som kommer ihåg Sabans Gullivers Resor serien? Serien var bara 26 avsnitt och den blev utgiven på DVD i Danmark med Dansk, Norsk, Svensk och Finsk ljudspår, frågan är varför blev inte den serien utgiven på DVD i Sverige? Det var bara 12 avsnitt som blev utgivna på DVD i Danmark.
#2
Är det nån annan som har koll på CDON när det gäller priserna eller har dom alltid varit så uppblåsta när det gäller priset för DVD utgåvor eller hade Discshop rimliga priser jämfört med CDON? Vissa av DVD priserna är helt sjukt. Är dom ute och cycklar eller? Verkar det också som om vissa DVD utgåvor som Discshop hade i sitt lager har utgått? Dom kunde inte ha blivit av med alla av dom DVD utgåvorna så snabbt eller?
#3
Är det nån som kollar up DVD utgåvor på Tradera? Har nån annan märkt att äldre DVD utgåvor är inte bara mer svårare att hitta utan det är nästan helt omöjligt att hitta dom? Ett par exemplar är Snobben Box set 1, Snobben Box set 2, Familjen Flinta Säsong 2, Avatar Den Siste Luftbändaren, Justice League Volym 4 New Heroes och Justice League Volym 5 Once and Future t.ex. är det nån annan som har koll på vad som försiggår på Tradera när det gäller det här eller? Det är bara ett par exemplar på äldre DVD utgåvor som har utgått. Det handlar också om andra äldre serier och filmer som inte blir utgiven på DVD längre, som har utgått osv.
#4
Hejsan, undrar om det är nån som är intresserad av DVD utgåvor av Yu-Gi-Oh! och Yu-Gi-Oh! GX DVD utgåvor? Är det nån som har bra koll på serierna när det gäller DVD utgåvor? Är dom sällsynta? Är det svårt att få tag på säsong 1, säsong 2 av Yu-Gi-Oh!, och säsong 1 av GX?
#5
Filmer och TV-serier / The Golden Girls
4 mars 2023 kl. 12:02:21
Undrar bara har The Golden Girls serien blivit utgiven i sverige på DVD? Det handlar om hela serien med oklippta scener osv. Det handlar om alla 180 avsnitt.
#6
Filmer och TV-serier / Vicious Tv Serie
26 februari 2023 kl. 21:55:10
Hejsan undrar om nån har hört eller kollat på tv serien Vicious som är en britisk produktion som gick bara för 14 avsnitt och en jul special som blev utsläppt på dvd i UK, utan jul specialen, frågan är hur ska man få tag på hela serien från USA? Dom verkar har hela serien utgiven inklusive jul specialen och vill gärna få andras perspektiv när det gäller denna serie, det är en komedi om nån annan har gett serien en chans.
#7
Är det nån annan som har problem med gmail eller hotmail? Har märkt att nån har fått tag på email listan och det är en hel mängd av IP adresser som försöker komma in på email. Är det här den negativa konsekvensen med att gå digitalt jämfört med hur det var innan hotmail eller Microsoft dök up? Hur ska man skydda sig från det här? Vad ska man göra?
#8
Okej allihopa, höst och vinter är här och frågan är om några av er skulle vilja vara här och stå ut med snön och vädret under dom kalla månaderna eller resa söder om Europa där det är varmare och vädret där är mycket bättre under den här årstiden. Vad skulle ni välja?
#9
Off-topic / Organ registret
24 augusti 2022 kl. 19:54:06
Vad är det ni tycker om organ registret när det gäller med att donera organ? Samma sak med att donera från benet och blod osv. Vad tycker ni?
#10
Med tanken på att Amazon Prime är tillgänglig hur är utbudet och vilka serier gillar ni som använder deras streaming service? Hur är dom jämfört med Disney+, HBO max, Paramount+ och dom andra konkurrerande mediabolagen?
#11
Off-topic / Plugga på distans eller klassrum
12 juni 2022 kl. 18:59:50
Okej, det har gått runt 2 år sen pandemin började och utbildningsmyndigheterna har bytt från klassrum till fjärrundervisning eller distansläsning. Hur har folk som läste i klassrum upplevt ämnena på distans? Samma sak med komvux osv. Dela med er. Har det funkar med distansläsning eller gjort det svårare för ämnen? Vad saknas i undervisning som klassrum hade? Hur har man hanterat denna förändring i skolorna (också komvux).  Hur har dom som läser kunnat göra distansläsning med tanken på att distansläsning verkar inte bara vara mycket svårare men att läraren inte förklarar hur uppgifterna ska göras? Hur har det fungerar för er som läser hittills? Har det blivit en stor förändring? Föredras klassrum eller distansläsning? Formulera och ge gärna era åsikter om detta, inklusive era upplevelser när det kommer till distansläsning under pandemin.
#12
Dubbningar och röster / Familjen jetsons
17 mars 2022 kl. 18:09:29
Varför har inte warner bros köpt loss mediadubb dubbningen när det gäller familjen jetsons? Om dom lyckades med säsong 1 och 2 av familjen flinta vilket var runt 60 avsnitts så är frågan vad var då problemet med dom omdubbade avsnitten av familjen jetsons? Varför kunde inte dom avsnitten som blev omdubbade av sun studio bli köpta av warner bros?
#13
Off-topic / Lära Norsk och Dansk
1 mars 2022 kl. 17:38:13
Som en som pratar svenska hur svårt är det att lära sig prata flytande danska eller norska? Är det svårt att förlora det svenska uttalandet om man vill lära sig prata som en som låter dansk och norsk?
#14
Filmer och TV-serier / That 70s show
29 januari 2022 kl. 17:25:04
That 70s show är en komedi serie som man inte kan se på längre. Serien var tillgänglig att se på men den togs bort. Finns det nån dvd eller blu ray utgåva som har alla avsnitt i bra kvalité? Inklusive inga avsnitt som saknas eller ligger i fel ordning?
#15
Filmer och TV-serier / Invincible
25 januari 2022 kl. 21:21:42
Undrar om nån har information om vad som händer med säsong 2 med tanken på att säsong 1 är färdig med 8 avsnitt. Är amazon på gång med säsong 2 eller?  Serien heter Invincible.
#16
Filmer och TV-serier / Futurama revival/reboot?
17 december 2021 kl. 16:01:41
Osäker om det här är inte sant eller sant men på sistone tid så dyker det up information om att Futurama är på väg att få en ny säsong.... stämmer det här eller är det bara rykten för att få igång serien igen?
#17
Dubbningar och röster / Yu Gi Oh
18 oktober 2021 kl. 21:15:12
Osäker om det finns en tråd för det här men undrar hur många avsnitt av "Yu Gi Oh duel monsters" var dubbade till svenska och varför dubbade inte hela serien till svenska medan dom fortsätter med att dubba pokémon som har många säsonger jämfört med bara "Yu Gi Oh duel monsters" som hade 6 säsonger, detta inkluderar också "Yu Gi Oh GX!". Varför dubbade inte båda serierna till det sista avsnittet?
#18
Förstår inte varför alla föredrar Netflix med tanken på att deras utbud är till en stor del ganska dåligt, dom har väldig många serier och producerar sina egna serier men kvalitén är ganska dåligt.
#19
Filmer och TV-serier / Dreamworks filmer
11 juni 2021 kl. 20:19:20
Det här ämnet handlar om dreamworks filmer. Man borde så ihop dom andra ämnena som handlar om olika dreamworks filmer under den gör tråden.
#20
Off-topic / Äga Bil, skaffa körkort osv
29 april 2021 kl. 13:47:53
Det här ämnet handlar om att äga en bil, skaffa körkort, bilförsäkring osv.

Hur mycket kostar det att äga en bil i Sverige och hur mycket går man back per månad med bilkostnader?