Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Scoobydoofan1

#41
Är det nån annan som har problem med gmail eller hotmail? Har märkt att nån har fått tag på email listan och det är en hel mängd av IP adresser som försöker komma in på email. Är det här den negativa konsekvensen med att gå digitalt jämfört med hur det var innan hotmail eller Microsoft dök up? Hur ska man skydda sig från det här? Vad ska man göra?
#42
Okej allihopa, höst och vinter är här och frågan är om några av er skulle vilja vara här och stå ut med snön och vädret under dom kalla månaderna eller resa söder om Europa där det är varmare och vädret där är mycket bättre under den här årstiden. Vad skulle ni välja?
#43
Off-topic / Organ registret
24 augusti 2022 kl. 19:54:06
Vad är det ni tycker om organ registret när det gäller med att donera organ? Samma sak med att donera från benet och blod osv. Vad tycker ni?
#44
Med tanken på att Amazon Prime är tillgänglig hur är utbudet och vilka serier gillar ni som använder deras streaming service? Hur är dom jämfört med Disney+, HBO max, Paramount+ och dom andra konkurrerande mediabolagen?
#45
Off-topic / Plugga på distans eller klassrum
12 juni 2022 kl. 18:59:50
Okej, det har gått runt 2 år sen pandemin började och utbildningsmyndigheterna har bytt från klassrum till fjärrundervisning eller distansläsning. Hur har folk som läste i klassrum upplevt ämnena på distans? Samma sak med komvux osv. Dela med er. Har det funkar med distansläsning eller gjort det svårare för ämnen? Vad saknas i undervisning som klassrum hade? Hur har man hanterat denna förändring i skolorna (också komvux).  Hur har dom som läser kunnat göra distansläsning med tanken på att distansläsning verkar inte bara vara mycket svårare men att läraren inte förklarar hur uppgifterna ska göras? Hur har det fungerar för er som läser hittills? Har det blivit en stor förändring? Föredras klassrum eller distansläsning? Formulera och ge gärna era åsikter om detta, inklusive era upplevelser när det kommer till distansläsning under pandemin.
#46
Dubbningar och röster / Familjen jetsons
17 mars 2022 kl. 18:09:29
Varför har inte warner bros köpt loss mediadubb dubbningen när det gäller familjen jetsons? Om dom lyckades med säsong 1 och 2 av familjen flinta vilket var runt 60 avsnitts så är frågan vad var då problemet med dom omdubbade avsnitten av familjen jetsons? Varför kunde inte dom avsnitten som blev omdubbade av sun studio bli köpta av warner bros?
#47
Off-topic / Lära Norsk och Dansk
1 mars 2022 kl. 17:38:13
Som en som pratar svenska hur svårt är det att lära sig prata flytande danska eller norska? Är det svårt att förlora det svenska uttalandet om man vill lära sig prata som en som låter dansk och norsk?
#48
Filmer och TV-serier / That 70s show
29 januari 2022 kl. 17:25:04
That 70s show är en komedi serie som man inte kan se på längre. Serien var tillgänglig att se på men den togs bort. Finns det nån dvd eller blu ray utgåva som har alla avsnitt i bra kvalité? Inklusive inga avsnitt som saknas eller ligger i fel ordning?
#49
Filmer och TV-serier / Invincible
25 januari 2022 kl. 21:21:42
Undrar om nån har information om vad som händer med säsong 2 med tanken på att säsong 1 är färdig med 8 avsnitt. Är amazon på gång med säsong 2 eller?  Serien heter Invincible.
#50
Filmer och TV-serier / Futurama revival/reboot?
17 december 2021 kl. 16:01:41
Osäker om det här är inte sant eller sant men på sistone tid så dyker det up information om att Futurama är på väg att få en ny säsong.... stämmer det här eller är det bara rykten för att få igång serien igen?
#51
Dubbningar och röster / Yu Gi Oh
18 oktober 2021 kl. 21:15:12
Osäker om det finns en tråd för det här men undrar hur många avsnitt av "Yu Gi Oh duel monsters" var dubbade till svenska och varför dubbade inte hela serien till svenska medan dom fortsätter med att dubba pokémon som har många säsonger jämfört med bara "Yu Gi Oh duel monsters" som hade 6 säsonger, detta inkluderar också "Yu Gi Oh GX!". Varför dubbade inte båda serierna till det sista avsnittet?
#52
Förstår inte varför alla föredrar Netflix med tanken på att deras utbud är till en stor del ganska dåligt, dom har väldig många serier och producerar sina egna serier men kvalitén är ganska dåligt.
#53
Filmer och TV-serier / Dreamworks filmer
11 juni 2021 kl. 20:19:20
Det här ämnet handlar om dreamworks filmer. Man borde så ihop dom andra ämnena som handlar om olika dreamworks filmer under den gör tråden.
#54
Off-topic / Äga Bil, skaffa körkort osv
29 april 2021 kl. 13:47:53
Det här ämnet handlar om att äga en bil, skaffa körkort, bilförsäkring osv.

Hur mycket kostar det att äga en bil i Sverige och hur mycket går man back per månad med bilkostnader?
#55
Off-topic / Bussolycka
13 mars 2021 kl. 16:47:10
Var det nån annan som läste om ett tåg som spårades ut från spårvagnen efter att ha kraschad i en buss? Tror att det hände nånstans nära göteborg.


Det var en artikeln som blev skriven och det var nån som la up en video om det på nätet.
#56
Filmer och TV-serier / The addams family
3 mars 2021 kl. 16:11:15
Är det nån annan som har sett the addams family film från 90 talet. Dom gjorde 2 filmer under den tiden som var inte tecknad utan hade skådespelare i huvudrollerna.
#57
Off-topic / Irriterande reklam
15 februari 2021 kl. 18:55:09
Är det nån annan som är tröt på reklam som visas på internet, tv, osv...? Vad det är jobbigt att se dom på youtube också när dom inte ens låter en trycka på knappen med att bli av med reklamen för 1 min, utan man måste vänta till den är färdig.
#58
Filmer och TV-serier / Snobben 2020 serie
4 februari 2021 kl. 18:04:06
Vad tycker ni om den nya snobben serie jämfört med snobben serien från 60 talet?
#59
Off-topic / Böcker & serietidningar
16 december 2020 kl. 20:03:32
Det här ämnet är för att diskutera böcker, kan inkludera serietidningar, litteratur, inklusive böcker för ungdomar.
#60
Dubbningar och röster / BTAS vs Justice league
14 december 2020 kl. 00:55:14
En sak som är förvirrande är varför dom bytte rösten till batman, i batman the animated series låter han.... inte så mörk och seriös som i Justice league och Justice league unlimited, är osäker om dom använda samma röst från justice league i framtidens batman.