Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - moviefan

#281
Vilka skulle ha passat i svenska röster om te.x  Sagan Om Ringen, Inception, Batman trilogin dubbades osv ?
#282
Off-topic / Animerade djur karaktärer
23 april 2017 kl. 21:38:11
Vilka animerade djur karaktärer tycker ni ser bra gjorda ut ?  Jag är ett stort fan av Aslan i dessa nyare Narnia filmerna ?  Även dom andra djur karaktärerna ser mycket bra gjorda ut.  Aslan ser väldigt realistiskt ut även om han är CGI animerad. Med hans man som blåser i vinden, och hans rytande. Han ser bäst animerad ut i första filmen. Även filmer som Spiderwick och Bron Till Terabithia har bra animerade karaktärer. Dessa är ju också spelfilm med animerade karaktärer i.
#283
Disney´s prinsessor är idag ett stort varumärke med allt vad prylar heter. Likaså Frozen osv. Vet ej om denna fråga har frågats förut, men i alla fall. I bland ser man Mulan bland Disney Princess franchie. Men Mulan räknas väl inte som prinsessa ?  Det är ju egentligen inte Belle heller. Hon är ju inte dotter till en kung. De prinsess tjejer som verkligen räknas som prinsessa, är Jasmine, Aurora, Snövit Ariel, Eilonwy, Rapunzel och några fler. De som man inte ser bland alla prylar är Eilonwy och prinsessan Ylva. Varför ser man inte dom bland prylarna ?  Och varför har dom inte med prinsessan Anna från Frost, med i Disney Princess pryl grejen ? Brukar ni köpa princess prylar ?  Jag gör det ibland  :D  Likaså Frozen, är också stort bland Francine prylar. Har ni besökt Disney Store i Mall Of Scandinavia ? 
#284
Off-topic / Spela mot animerad karaktär
22 april 2017 kl. 21:30:27
Hur går dom tillväga med skådespelare som spelar mot animerade karaktärer ? Te.x  Aslan i Narnia filmerna. Skådespelarna ser ju inte honom. Det finns säkert fler filmer med både animation och riktiga miljöer. Jag antar att animerade karaktärer som Aslan läggs på efteråt.
#285
Om Dubbningshemsidan / Färg på namnet
17 april 2017 kl. 22:06:51
Hur gör ni för att ändra färg på visnings namnet ? Ser att du Daniel har röd färg ibland. Har även sett att en del har mörkblått.
#286
Off-topic / Filmklappa Clapboard
17 april 2017 kl. 21:35:36
Används filmklappa när dom gör animerade filmer som te.x Disney ? Eller är det mest vid spelfilmer ? 
#287
Off-topic / Fantasy tips ?
16 april 2017 kl. 17:24:15
Har ni tips på bra Fantasy filmer och böcker ?  Jag känner till Narnia, Spiderwick , Sagan om Ringen. Vilka bra böcker har ni läst ? och vilka rekomenderar ni ? Jag är ute efter böcker/filmer med te.x  olika fantasy djur. Te.x enhörningar m.m. Det får gärna vara med fantasy miljöer, som te.x fina skogar.  :D :D
#288
Off-topic / Kläder med filmtryck
15 april 2017 kl. 10:21:06
Har ni kläder med filmmotiv ?  Jag har Frost strumpor samt tröjor, både kortärmad och en långärmad. Jag köpte på ebay.  :D
#289
Om Dubbningshemsidan / Ang smileys
14 april 2017 kl. 19:10:12
När man skriver inlägg så kan man lägga till smileys. Varför finns det inte te.x påsk kycklingar eller Jul bilder, om man vill ha med, när man skriver Glad Påsk eller God Jul m.m. Det vore kul med fler ikoner. Eller vad tycker ni ? 
#290
Test / test
14 april 2017 kl. 18:54:00
Citathej
#291
Filmer och TV-serier / Twister 1996
13 april 2017 kl. 22:34:44
Jag gillar denna film skarpt. Även om den är rätt gammal. Den har bra handling, intressanta karaktärer. Även om den kan se rätt billig ut. Scenen med flygande kon är kul  ;D ;D. Tornado scenerna är mycket bra gjorda. Twister är regisserad av Jan Debont, som även har regisserat Speed samt Speed 2.  Helen Hunt och Bill Paxton är mycket bra i sina roller. Filmmusiken klingar jättebra i denna film.  Det har visserligen kommit fler katastrof filmer efter denna. Som också är mycket bra.
#292
Filmer och TV-serier / Olika DVD/Bluray utgåvor
12 april 2017 kl. 18:07:17
Det finns en tråd om Disneys utgåvor. Men i denna tråd kan man diskutera andra filmer också. Vilka dvd utgåvor tycker ni har bäst bild/ljud kvalite ? Och vilka utgåvor bör man undvika ?  Jag har en mycket bra utgåva på dvd av Twister. Det fanns en äldre utgåva av den också, där det stod på svenska på omslaget. (Filmens titel och efter det av regissören till Speed osv) Vet ej om den utgåvan hade några bra bonusmaterial. Jag har den med bonusmaterial. Jag har också import utgåvan av Bicentennial Man. Filmen har svensk text. men det har funnits en svensk utgåva av den. Då den heter 200 års mannen. Hade den utgåvan bra bild/ljud ?  Vet ni skillnaden på dvd utgåvorna av Rädda Willy

Jag har bra utgåvor av

A Beautiful Mind
Titanic
Gladiator
Inception
Edward Scissorhand
Kalle och Chokladfabriken (2disc)
Jumanji
mfl
   
#293
Off-topic / Vila i Frid
7 april 2017 kl. 21:33:36
Jag sänder en tanke till dom som omkom i terror attacken i Stockholm idag. Likaså till deras anhöriga  :( :'( :-\
#294
Filmer och TV-serier / Kärleksfilmer
29 mars 2017 kl. 16:03:41
Vilka gillar ni ?  Vilka gillar ni mindre ? Vilka tycker ni kunde ha klarat sig utan kärlekshistorien ? 

Dom jag gillar är:

Titanic
Biecenntenial Man
Pojken med det tickande hjärtat
A Beautiful Mind
Pearl Harbor
Twister
The New World

#295
Filmer och TV-serier / Filmregissörer
19 mars 2017 kl. 20:19:12
Vilka tycker ni om ? Och vilka gillar ni mindre ?   Jag gillar:

James Cameron (Mest Titanic Och Avatar)
Michael Bay  (Pearl Harbor, The Rock, Armageddon, Bad Boys och The Island)
Jan Debont (Twister och Speed)
Christopher Nolan (Batman, Inception) Interstellar intresserar inte mig
Peter Jackson (Sagan om Ringen trilogin, King Kong från 2005)

Jag gillar också disneyfilmerna. Vet inte namnen på alla regissörerna. Men dom som gjorde Vaiana, är väl samma som till Aladdin och Den Lilla Sjöjungfrun ? 
#296
Off-topic / musikvideos (fanmade)
13 mars 2017 kl. 07:12:12
Jag brukar titta på egengjorda musikvideos på youtube. Och jag hittade en del bra. Denna som jag länkat till, är klipp från den lilla sjöjungfrun, med sången everytime we tuch. Hittade även en med samma låt, med klipp från Titanic. Likaså en med klipp från Pearl Harbor.  :D 


https://www.youtube.com/watch?v=CXOKmv2o5Qs
#297
Det finns så många bra barnfilmer. Även dom som inte är Disney. Te.x  Rädda Willy filmerna, Spiderwick, Bron Till Terabithia, Månprinsessan mfl. Vilka gillar ni ? Vilka äger ni ?  Jag har dom som jag nämnt.  :D. Jag har även Dr Dolittle och Den Oändliga Historien (ettan).
#298
Startar ny tråd, sökte på forumet, men hittade ingen bra.  ::)

Jag gillar många av dessa otecknade som kommer från Disney. En prinsessas dagbok är jättebra. Gillar mest första filmen. Whitefang är också mycket bra.  Djungelboken från 1994 är också bra. (Bättre än den nya) Minns att jag såg Tall Tale när jag var yngre. Det är om någon cowboy, som kommer från en tornado. . Jag gillar Maleficent och berättelsen om Askungen. Vilka gillar ni ?  Har spelfilmen Djungelboken från 1994 funnits  på dvd med svensk text ? 


   



#299
Off-topic / Spökupplevelser
5 mars 2017 kl. 21:20:03
Har ni varit med om någon/några spökupplevelser   ? 
#300
I denna tråd tänkte jag ta upp vilka animerade serie avsnitt, som innehåller spöken/spökplatser/övernaturligt osv. 

Jag vet att det ska finnas ett avsnitt i Ducktales. Fasornas Ö från Den Lilla Sjöjungfrun, med snubben och krabbexperimenten, har en hyffsad kuslig handling. Vet ni fler avsnitt med kusliga handlingar ?  (Behöver inte bara vara från Disney)