Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Författare Ämne: Söker namn på två TV-serier  (läst 2748 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Daniel Hofverberg

  • Administratör
  • *****
  • Antal inlägg: 11 766
  • Kön: Man
    • Visa profil
Söker namn på två TV-serier
« skrivet: 17 april 2008 kl. 10:06:01 »
Jag har fått denna förfrågan:

Citera
Söker en amerikansk och en svensk serie. Den amerikanska hette Indiansommar på svenska och handlade om några barn som åkte till en liten by uppe i Alaska och bodde där på somrarna. Självklart blev det en massa äventyr, och dom fick ofta hjälp av en storväxt indian som bodde där. Gick som sommarmorgonprogram nån gång i slutet av 80-talet. Skulle vilja veta originaltiteln (och det är inte Indian summer).

Den svenska serien handlade om en gubbe som bodde med sin vuxne son på en övergiven tågstation. Minns inte så mycket av den, men sonen hette Staffan och blev ofta matad med varm sylt (!).

Är det någon som har koll på någon av dessa serier? Själv har jag ett svagt minne av den förstnämnda serien, men kommer inte ihåg mer än så, medan jag inte alls har något minne av den sistnämnda.

saralindroos

  • Gäst
SV: Söker namn på två TV-serier
« Svar #1 skrivet: 13 november 2008 kl. 17:43:22 »
nej men jag kan dom här pokemon och yu-gi-oh gx


Det är alltid roligt med nya medlemmar, men se till att hålla dig till ämnet. /Erika
« Senast ändrad: 13 november 2008 kl. 20:34:08 av Erika »