Josefin

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Erika

Sidor: [1] 2 3 ... 7
1
Av dessa är Rumpelstilzchen (2009) är min favorit då den är ganska kul på sina ställen och sevärd samt kanske den bästa Sechs auf einen Streich-filmen. Det enda minuset är titelpersonen själv då denne spelar över på ett tröttsamt sätt... 

2
Min egen favorit är Der gestiefelte Kater (2009) som är riktigt underhållande i all sin enkelhet (samt en av de bättre Sechs auf einen Streich-filmerna...) med en härligt rutten skurk... Som god tvåa kommer japanska Mästerkatten i stövlar (1969) som är sevärd den med. :)

7
Tog med Deváté srdce och Anička s lískovými oříšky, för även om de inte är baserade på De tolv dansande prinsessorna (även känd under titeln De utdansade skorna) så finns det vissa likheter.

Min favorit är Deváté srdce som är en sevärd film med bra musik (älskar ledmotivet), gillar även den mörka atmosfären. Som god tvåa kommer Anička s lískovými oříšky och därefter De dansande prinsessorna (1978) med sin lilla vändning. Annars uppskattar jag även Die zertanzten Schuhe (både 1977 och 2011).

8
Filmer och TV-serier / FLYTTAD: Tom and jerry
« skrivet: 27 februari 2021 kl. 15:10:03 »

15
Min favorit är Malá mořská víla som jag tycker är en oerhört vacker film med bra musik och skådespelare, även om många lär inte uppskatta slutet...

Sidor: [1] 2 3 ... 7