Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Erika

#82
Tog med Deváté srdce och Anička s lískovými oříšky, för även om de inte är baserade på De tolv dansande prinsessorna (även känd under titeln De utdansade skorna) så finns det vissa likheter.

Min favorit är Deváté srdce som är en sevärd film med bra musik (älskar
ledmotivet), gillar även den mörka atmosfären. Som god tvåa kommer Anička s lískovými oříšky och därefter De dansande prinsessorna (1978) med sin lilla vändning. Annars uppskattar jag även Die zertanzten Schuhe (både 1977 och 2011).
#90
Min favorit är Malá mořská víla som jag tycker är en oerhört vacker film med bra musik och skådespelare, även om många lär inte uppskatta slutet...