Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - MOA

#1
Off-topic / SV: Personliga bekännelser
Igår kl. 23:37:46
Citat från: gstone skrivet Igår kl. 23:28:21Inlägget om Pippi verkar tagit bort

Skulle kommentera att Fröken Prysselius/ Prussiluskan kunde vara en så Sassy svart kvinna som man ofta ser i komedier  ;D

https://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/SassyBlackWoman
Prussiluskan stod det inget om så bra att du skriver något angående mitt borttagna inlägg
#2
Citat från: DingoPictures2005 skrivet Igår kl. 14:17:39Har digitaliserat och slängt ihop dialog från vhs bandet som jag lovade.
Steve Kratz låter bra
#3
Citat från: Skokaka skrivet Igår kl. 22:16:12För mig så är Nasse den klurigaste Nalle Puh karaktären att hitta en passande röst till. Jag har ju tagit upp detta förut över vilken av dessa skulle passa bra eller åtminstone vara "minst hemsk" som Nasse: Kim Sulocki, Dick Eriksson, Staffan Hallerstam, Niclas Wahlgren, Göran Gillinger eller Anton Olofsson Raeder?

Will Siv tyckte dock själv att Anton skulle vara "bäst" om någon utav dom. Så... Vad tycker ni andra? ???
Älskar Dick Eriksson
#4
Off-topic / SV: Multilanguage
Igår kl. 22:49:25
Citat från: Skokaka skrivet Igår kl. 22:02:58Spanska vinner här också. Och självklart så är Staffan, tyvärr, längts ner, som du nog nämnde skulle hända förut... Men det ä' förståeligt, även om han är en guilty pleasure hos mig. Dock så finner jag förstås Bevin Hansson och Emelie Clausen snäppet vassare.

Och tydligen så är Staffan inte den enda killen som dubbade denna varianten av Tails, men åtminstone så är de andra väl i rätt ålder.
Jag älskar Staffan men kan tyvärr inte placera honom högre. Könstigt nog påminner dom spanska rösterna om Yvonne Metaxakis utan irriterande ton som var så malplacerat för Toad. En svensk röst kommer vinna i en snart kommande ranking, så håll ut tills dess bästa Skokaka
#7
Off-topic / SV: Multilanguage
15 april 2024 kl. 21:03:33
Citat från: Skokaka skrivet 15 april 2024 kl. 19:28:27Och det är inte så konstigt att persiska och arabiska är längst ner. Persiska låter mer som en ung tjej och arabiska visste jag var feminin. Om latin spanska passar så borde han även passa som Link, eftersom Hasse Jonsson är bra som båda.

Spanska ger mig vibbar av Speedy Gonzales, som också är en snabb karaktär. Alla rösterna förutom tjejrösterna funkar rätt bra, trevligt för att nästan alla funkar.
Ja nu när du säger det, AOSTH är baserat på Looney Tunes & jag älskar Rafaels karaktär & inlevelse. Bästa Sonic rösten jag hört :D
#8
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet 15 april 2024 kl. 20:43:33Jag måste slå ett slag för Mattias Knave och Per Sandborgh som Batman respektive Jokern. Tänk att Mattias kunde komma tillbaka typ 20+ år efter att han slutade spela Batman och låta exakt likadant och bara exakt lika perfekt i rollen fortfarande. Samma sak med Per han är helt enkelt Jokern.

Jag respekterar också de här nya idéerna om att omdubblingarna ska hålla sig till originaldubbningarna på ett sätt som man har börjat göra nu med Ducktales, Darkwing Duck och nu då The New Batman Adventures. Innan var det väl mer att man översatte direkt från engelska och struntade helt i likheter med originaldubbningarna.
Mattias är underbar & älskvärd😍
#9
Citat från: Disneyfantasten skrivet 15 april 2024 kl. 17:56:35Idag pratade jag med Anders Öjebo och han sa att han reste med Monica Forsberg till Frankrike för att spela in Max Von Sydow.
Vilken resa! Måste spelat in på en fransk dubbningsstudio då, kan varit samma som spelade in den franska dubbningen
#10
Jag skrattade ihjäl mig åt detta för 6 år sedan
#11
Citat från: DingoPictures2005 skrivet 15 april 2024 kl. 13:49:22Diana är född i Usa.
Helene Lundström bor i Usa men hon är ju från Sverige.
Har Diana dubbat något annat? Helene borde inte stå angiven här då
#12
Off-topic / SV: Karaktärer som vi INTE gillar
15 april 2024 kl. 14:36:39
Citat från: TBT_STR_QR skrivet 15 april 2024 kl. 14:11:44Den Hornkrönte (AKA Djävulen) i Taran och den magiska kitteln är en elak fuling. :)
Otroligt bra spelad av Kenneth Milldoff, läskig & elak, jag gillar honom
#14
Off-topic / SV: Grattis på födelsedagen!
15 april 2024 kl. 11:12:17
Citat från: Disneyfantasten skrivet 15 april 2024 kl. 10:02:38Ett 26-faldigt grattis till Adam idag, han leve hurra.
Grattis numera dåvarande medlem!
#15
Off-topic / SV: Blandade tråden
15 april 2024 kl. 11:11:12
Citat från: gstone skrivet 15 april 2024 kl. 00:32:34Vi ska göra ok vårt badrum vilket är bra

Men vi måste flytta ut i tre veckor vilket inte är så bra  :-\
Ursäkta men varför skriva detta? Hur kan vi blanda oss här? Blanda oss med blandfärs? Det är gött men vill inte att någon blandar ihop oss