Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Kärlekshistorien i filmer

Startat av moviefan, 11 maj 2024 kl. 13:16:26

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

moviefan

Hur upplever ni kärlekshistorien i filmer ?

Jag tycker om många filmer som har en fin love story. I många filmer är den helt okej, och i en del är den i vägen. Jag gillar skarpt  Titanic, A Beautiful Mind, Mannen som kunde tala med hästar, Min bäste väns brölop mfl. Även i disneys filmer är kärlekshistorien mycket bra berättad. Även i en del action filmer är den bra berättad. 

Lillefot

#1
Det varierar som du säger mycket, beroende på hur varje enskild film behandlar den.

Personligen är jag ett fan av den i Sam Raimis två första Spider-Man filmer (även om det får kanske lite mycket fokus i 2:an), samt i den första Amazing Spider-Man. De samspelar bra med hur Peter lär sig att handskas med sina krafter samt även hur de kommer i konflikt med hans alterego som New Yorks superhjälte.
Om jag är en Apatosaurs.
Hur kan jag då vara här i Cenozoiska eran?
Kloning, teleportering, eller tur?
I alla fall, ni får ha en dino till äran

Will Siv

honestly.....

För mycket hetero och toxicity....... (i dom flesta)Men min favorit film är väl en "romantic comedy" (och post-apokalyptiskt sci-fy rymd äventyr, social satir och nästan en stumfilm)
- what.