Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Oskar

#1
Citat från: Disneyfantasten skrivet Igår kl. 20:39:34Monica Forsberg jobbar ju inte på KM Studio längre och dessutom så bor hon ju inte ens i Karlskoga längre utan ungefär på gränsen mellan Småland och Skåne.
Jag vet redan om Monica Forsberg inte jobbar längre och hon och Hasse Andersson bor utanför Förslöv och jag tror inte Monica Forsberg får lämna ut uppgifter om dubb om t.ex Disney även om hon inte jobbar på KM Studio längre.
#2
Citat från: Disneyfantasten skrivet Igår kl. 15:38:51Jag har dåliga nyheter;

Jag fick svar från KM Studio men tyvärr hade de inte det svar jag hade hoppats på (citat);

Kul att du är intresserad av dubb! Tyvärr har vi på grund av sekretess inte möjlighet att lämna ut uppgifter, utan du behöver höra av dig till ansvarig utgivare. I detta fall verkar det vara Disney Character Voices International.

Med andra ord verkar det se mycket mörkt ut för mig, då Disney Character Voices International är oerhört svårtillgängligt, ännu mera än svenska dubbningsstudior faktiskt, dessutom har de säkert endast svar på röster eller i värsta fall inga alls, de har nog knappast svar angående inspelningar, inspelningstider, personal bakom dubbning eller liknande, så vad ska jag nu ta mig till...?  :(

Men, både @Oscar Isaksson  och @Alexander  hade ju hört av dig till olika dubbningsstudior och dylikt förut utan problem...

Tänk om det fanns någon vänlig skäl där ute som hade svaren på alla mina gåtor...?
Har du försökt fråga Monica Forsberg om filmen? Jag tror inte Monica Forsberg får lämna ut uppgifter om en Disney film.
#3
Filmer och TV-serier / SV: Frost 3
17 april 2024 kl. 21:38:18
Citat från: gstone skrivet 17 april 2024 kl. 21:33:17Det är inte direkt hemligt när dubbningen inte ens börjat göras.

Inte ens original röster har nog spelats in :D ;)

Jag faktiskt till och med osäker om ens animerings prossen börjat än ;D

Den svenska dubbningen är ju just nu så överhört avlägsen att sådan saker knappast säkerligen börjat funderas på ;)

Sådan detaljer  har nog inte fallet folk på Disney på hjäerna än
Nu är upp till Disney skickat röstprov till dubbstudio snart är casting till rollen och regissör skickat röstprov till Disney och för väja en röst till rollen.
#4
Filmer och TV-serier / SV: Frost 3
17 april 2024 kl. 21:26:29
Citat från: gstone skrivet 17 april 2024 kl. 21:07:00Precis

Väldigt trist 😣😔😭😭
Nu får Disney hitta ny skådespelare till rollen. Det är fortfarande hemligt om ersättning och tyvärr jag och andra på forumet jobbar inte på Disney och inte anställd på dubbningsbolaget även om jag jobbar dubbningsbolaget eller Disney får man inte lämna ut uppgifter till.
#5
Jag vet inte om doreen denning och/eller lasse swärd har registrerade looney tunes med barrefelt produktion och Europa film Studio.
#6
Citat från: gstone skrivet 14 april 2024 kl. 15:44:13Tusan tack snälla DingoPictures2005
 :D
Är den version som general mandible låter mer elaka än omdubbning version på general mandible som Steve Kratz gjorde om på general mandible.
#7
Jan Simonsson gör toms huse och andra biroller. Gunnar ernblad gör hunden spike som vanligt.
#8
Dubbningar och röster / SV: Frågor om dubbningar
13 april 2024 kl. 23:25:04
Citat från: gstone skrivet 13 april 2024 kl. 23:01:54Vilka är dom svenska rösterna i Patrik Stjärnas show

Bifogar klipp
Vi kan utesluta att Tommy Nilsson som Patrik sjöstjärna eftersom han är utbytt.
#9
Citat från: Will Siv skrivet 13 april 2024 kl. 13:06:34Menar du Eugene (som han faktiskt heter)

Har du serien?
Som Linus Wahlgren gör i långfilm och i tv serien gör av Johan Wilhelmsson.
#10
Citat från: Will Siv skrivet 12 april 2024 kl. 22:33:40Kom på att det kanske var Gunilla Orvelius som spelade Fru Beaddy i serien.

och Freddy spelades av Anders Öjebo i både filmen och serien.
Snorungar spelar av Johan Wilhelmsson.
Serier är inspelad på KM Studio.
#11
Filmer och TV-serier / SV: Don Bluth
11 april 2024 kl. 21:53:28
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 11 april 2024 kl. 20:42:01Det tror jag också. Jag har inget minne av att Brisby och NIMHs hemlighet har funnits på någon streamingtjänst i Sverige, vare sig med eller utan svensk dubbning.

Men om det faktiskt stämmer, så vet vi ju att det antingen var i textad originalversion eller med VHS-dubben. Det finns inte ens på kartan att Netflix skulle ha kontaktat TV3, köpt loss deras dubbning och fått dem att leta i sitt arkiv efter ljudbandet...
(Vilket också förstärks av att distributören som pratat om att släppa filmen på DVD och Blu-Ray ju inte ansåg det vara möjligt att få ljudbandet från TV3s arkiv, om det ens finns bevarat, utan att de istället bara ville köpa loss rättigheterna och använda min VHS-inspelning som ljudkälla till utgåvan)
Jag tror inte Viaplay har separerat ljudband för dialog utan tvmaster och när Viaplay hade filmen var bara på engelska med svenska text
#12
Citat från: gstone skrivet 11 april 2024 kl. 09:44:30Inte jag 😂😂😂
Nu är upp i ett tusen kronor för begagnade filmer där är inte klok. Vem vill betala för ett tusen kronor för begagnade filmer.
#13
Citat från: gstone skrivet 10 april 2024 kl. 00:14:51Jag tycker hon borde dubba  :D👍
Hon bodde dubbar Disney. Eftersom hon var programledare för Disneyklubben med Johan Pettersson och Eva röse på 90 talet på svt kanal 1.
#14
Citat från: gstone skrivet  8 februari 2024 kl. 22:12:23Borde inte Janne Långben – The Movie  fåt hetta en Långben film eller Långben filmen på svenska istället ? ???
På danska heter han fettmulle.
#15
Dubbningar och röster / SV: Disneydags
7 april 2024 kl. 17:29:38
Citat från: Anders M Olsson skrivet  7 april 2024 kl. 06:37:31Var har du hittat den detaljerade informationen om vilka avsnitt som kommer att sändas?

Det är mycket som verkar underligt med den här satsningen. Trots att Disney Channel och Disney Junior skulle slås ihop fr.o.m. den 1 april finns det fortfarande separata tablåer till de båda kanalerna. Finns båda kanalerna kvar?

Jag har tyvärr inte tillgång till Disney Channel och/eller Disney Junior, och ingen operatör där jag kan teckna abonnemang har kvar några Disneykanaler, så jag kan inte kolla själv.

Vad är det för mening med ett separat Disney sjov- eller Disneydags-block i en kanal som ändå bara sänder Disney-program?

Dessutom finns väl samtliga avsnitt enligt ovan att se på Disney+, och det kan man ju göra när som helst. Man behöver inte vänta på att de ska sändas linjärt.

När Disney sjov och Disneydags sändes på DR respektive SVT var det meningsfullt som service till dem som inte hade tillgång till Disney+ eller Disney Channel, men som ändå ville se lite Disneyprogram. Men samma programblock i Disney Channel verkar i mina ögon helt meningslöst.
Jag är besviken att inte Svt och Disney har kommit fram nytt avtal om Disneydags. Jag tror Svt inte vill betala som Disney kräver.