Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - moviefan

#1846
När sändes Kalle Anka på julafton för första gången i Sverige ? Vilket innehåll var det då ? 
#1847
Citat från: Anders M Olsson skrivet  2 augusti 2017 kl. 18:41:55
Är det verkligen bara en liten bit? Jag får intrycket att listan på planerade live-action remakes är en bra bit längre än motsvarande lista på kommande originella animerade filmer. Remakes tycks vara den numera helt dominerande verksamheten i Disneys filmfabrik.

Dessutom tror jag att de nya live-action-versionerna bidrar till att de gamla originalfilmerna glöms bort, och i så fall är det riktigt illa.

Glöms bort ? Finns det verkligen risk för att de animerade klassikerna verkligen blir bortglömda ?  De animerade klassikerna kommer fortfarande att finnas kvar, och ges ut i framtida utgåvor. Håller med om att det är så synd att dagens barn växer upp med live action filmerna istället för animerade klassikerna. Dessutom så är det mycket synd att Disney idag har köpt upp både Star Wars och Spiderman.  :(
#1848
Citat från: TrondM skrivet  1 augusti 2017 kl. 22:32:02
Jeg er heller ingen stor fan. Altså, The Jungle Book var ganske bra, og Beauty and the Beast var helt klart en stor suksess. De som har sett klipp fra The Lion King sier den ser helt fantastisk ut. Men, jeg synes også det er veldig fantasiløst å gå gjennom hele back katalogen til studioet og gjøre remakes av filmene en etter en.

Var kan man se klipp från nya LK ?
#1849
Citat från: Anders M Olsson skrivet  2 augusti 2017 kl. 06:05:40
Om jag ska välja någon av dem som är lite bättre än de andra får det i så fall bli Skönheten och odjuret. Annars är det mest bländande uppvisningar av datorteknik som helt saknar själ och hjärta.

Djungelboken tyckte jag var riktigt gräslig. Jag önskar att Disney kunde koncentrera sig mer på berättelserna och skådespeleriet, och mindre på tekniken.

Så om jag ska nämna en sak som jag verkligen ser fram emot, så är det att Disney ska sluta med de här dumheterna och ta fram originaliteten och risktagandet igen.

Berättelsen om Askungen tyckte jag var mycket bra.  Likaså Maleficent.  Undrar om dom gör Frost och Vaiana i framtiden. Tycker också att det är bättre att göra nya filmer istället för samma som redan finns. Antar att dom kommer att använda samma teknik i nya LK som tex Aslan. 
#1850
Det ka komma både Mulan, Dumbo och Lejonkungen som live action film. Vilken ser ni mest framemot ? (Jag ser framemot Lejonkungen)
#1851
Citat från: moviefan skrivet 14 juni 2017 kl. 17:34:55
Kommer Disney göra spelfilm på alla klassikerna, eller bara på de klassiker som gått med vinst ? Framöver så kommer dom att göra Mulan och Lejonkungen.

Någon som vet  ?
#1852
Kommer Disney klassikerna i denna serie ges ut här också i framtiden  ? Nu senast i denna serie är Lejonkungen.
#1853
Finns filmen i oklippt version  ? Den som är verkar vara klippt. Vet ni var den är inspelad?  För övrigt så är den mycket bra och rolig. En svensk klassiker 😊
#1854
Off-topic / SV: Fanfiction
26 juli 2017 kl. 22:05:52
Har någon av er skrivit en fanfiction novell nångång ?
#1855
Dubbningar och röster / SV: Frost
26 juli 2017 kl. 21:56:00
Sven är lite lik tuppen i Vaiana.
#1856
Dubbningar och röster / SV: Frost
26 juli 2017 kl. 20:49:06
Denna populära film måste ha dragit in en massa pengar världen över, med tanke på hur populär den har blivit. Beror det på det nordiska temat eller ? En midsommar stång syns till början.  Kläderna är säkert inspirerat av folkdräkter.  I kommande kortfilmen så kan man se luciatåg. 
#1857
Dubbningar och röster / SV: Robin Hood
24 juli 2017 kl. 16:03:15
Hur skulle RH se ut om den blev live action film ? Skulle det va med djur eller människor ?  Ridley Scott versionen tyckte jag var hyfsat bra . Har inte sett den med Costner. 
#1858
Vilka gillar ni ? Jag gillar alla i Lejonkungen utom Morgonrapport.  Vårt paradis i Kogänget är fin. Likaså Ska det någonsin bli sol igen.  En Spegelbild samt Det ska bli män av er från Mulan. Ja det finns många som är bra.
#1859
Dubbningar och röster / SV: Robin Hood
23 juli 2017 kl. 11:24:42
Citat från: Anders skrivet 13 juli 2017 kl. 11:36:16
Jag har för övrigt ibland undrat hur idén om att samtliga karaktärer i den filmen skulle vara antropomorfa uppstod. Kan det vara så att de helt enkelt inte hade några idéer på hur karaktärerna skulle se ut om de var människor. Inte för att jag har någonting emot det, men...

Detta är för övrigt den enda Disneyfilmen där (så vitt jag vet) samtliga karaktärer i djur. Man får kanske inte se några människor i Mästerdetektiven Basil Mus, men den utspelar sig i alla fall i människornas värld. Dessutom får man se Sherlock Holmes och Watsons skuggor i en scen. I Robin Hood-filmen finns det däremot inga tecken på att människor existerar.

Att RH är enda med djur stämmer väl inte ? Lejonkungen är ju också endast djur och inga människor med.
#1860
Off-topic / Fanfiction
22 juli 2017 kl. 04:27:18
Vad innebär fanfiction berättelse?