Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Författare Ämne: Razzel  (läst 138 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Rufus

  • Relativ nykomling
  • *
  • Antal inlägg: 23
    • Visa profil
Razzel
« skrivet: 17 december 2021 kl. 12:33:08 »
Kommer ni ihåg SVTs stora lördagsunderhållnigssatsning Razzel som var på 1980-talet? Jag gillade detta skarpt. Varken tidigare eller senare har SVTs lördagsutbud varit bättre. Razzel bestod av olika block och var mer än bara ett tv-program. Dels studio-block med Lennart Swahn, Tommy Engstrand och Pelle Berglund (senare även Gun Hägglund) med lottodragningen m.m. Och dels med avsnitt av "inbakade" tv-serier såsom Uppdrag Singapore, Pang i bygget, Snobbar som jobbar och Svarte orm m.m. Avslutningsvis Nattpasset med Svante Grundberg, vilket senare utvecklades till Nattsudd där även Björn Walde var med. Senare blev det mer gäster, framför allt musikaliska gäster.

På fredagskvällarna Nöjesmaskinen i början på 1980-talet och Fräcka fredag mot slutet. SVT vågade göra intressanta och nyskapande underhållningsprogram just på 1980-talet.