Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Elios

#101
Filmer och TV-serier / Paul Walker
9 december 2020 kl. 14:58:14
Vad tycker ni om denna härliga skådespelare?  ;D
#102
Vem hade ni velat höra tala som Gråben.
En jag tänker på direkt är ju Thomas Engelbrektsson. Han känns ju verkligen som en som passar perfekt som honom.
Men har han någonsin dubbat i Looney Tunes klassikerna för att jag kommer inte ihåg det!?  ???
#103
Ja denna legendaren har ju funnits med oss länge. Jag minns honom främst som Sebastian i Den Lilla Sjöljungfrun och så ligger han väl med bakom och sjunger Trettifyran.
Var också med i Saltön samt även Hedebyborna.  ;D
Vilken är eran favorit roll med honom?  ;D
#104
Har kollat överallt lite här på forumet och hade för mig det redan fanns ett ämne här som handlade om det. Men nåväl. Så jag vill bara nämna en låt som jag verkligen tyckte slog mig rakt in i hjärtat.
Det är Miley Cyrus låt When I Look At You från filmen The Last Song.

https://youtu.be/8wxOVn99FTE

Den är så himla vacker och det var ju så jävla längesen man grät till en låt sedan Tears In Heaven som jag tidigare nämnt. Och jag är väldigt förvånad själv över att självaste jag har gråtit till en låt framförd av självaste Miley Cyrus.
Oftast känns det som att det är tvärtom men denna gången blev en pil rakt in i hjärtat! ♥️♥️♥️♥️

Vilka låtar har fått er att eller snarare "nästan" fått er att gråta?  ::)
#105
Går den att få tag på någonstans och jo viktigt med att det finns svenskt tal eller text med.  ???
#106
Filmer och TV-serier / Vänner
30 november 2020 kl. 10:20:34
Vad tycker ni om denna TV-Serie Sitcoms?
Själv har jag inte sett ett ända avsnitt. Då jag har varit totalt ointresserad av den. Men den verkar ju vara populär än idag trots den avslutades för flera år sedan. Då jag jämt har introt i huvet hela tiden.  >:(
#107
Om Dubbningshemsidan / Gilla!
29 november 2020 kl. 05:31:57
Vad glad jag är över att vi inte har så man kan gilla inläggen här på forumet!^^
#108
En av kanske dem allra bästa fotbollspelarna igenom historien har gått bort endast 60 år gammal. Ni känner säkert till Maradona som de flesta har hört som den störste.
Jag vet inte om han varit skådespelare eller om han dubbade någon film i Argentina där han kommer ifrån. Men han hade en dokumentär som hette Maradona och den var väldigt bra och intressant som handlade om både hans karriär och efter hur han varit sen. Har du sätt den Daniel?
Mycket tråkigt och han var väl mest känd i Neapel där han tillbringade många år i rampljuset.
Mycket tråkigt som sagt och Vila i frid!  :'( :( ::)
#109
Tänkte det kunde startas eget ämne om Disney karaktärernas ålder. Det snackades ju mycket i det ämnet om Snövit men här kan vi gå vidare med det.
Iallafall så utgick jag från den här länken som jag kollade då på: https://planetradio.co.uk/heat/entertainment/movies/disney-age-gaps/
Men jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den artikeln ifall det verkligen stämmer och hur man vet det och vart denna personen har hittat allting!?
Och blev helt paff när jag såg visas ålder och hade ingen aning om att en del av dem var i min ålder. Verkligen inte Tarzan eller så!?  :o
Så därför tänkte jag skriva lite här vilken ålder jag trött att dem är i. Kommer kanske skriva in fler karaktärer senare.
Men okej vi börjar då med dessa som fanns med här då:

Snövit:
Ålder som det sägs: 14 år
Vad jag har trott: ca. 25 år
Prins Florian:
Ålder som det sägs: 31 år
Vad jag har trott: Ungefär detsamma. 30 år nånting.
Så att här har jag mest varit överraskad över Snövits ålder och alltid trott att hon har varit nästan 25 år. Men att efter att jag har hört att hon skulle vara mellan 18-19 år efter att jag då såg Snow White and The Huntsman så blev jag med lite chockad att jag läste att hon var i den åldern i boken.
Var inte direkt så förvånad om Prinsens ålder då man knappt får veta nånting om honom.
Så jag tyckte väl 30 passar perfekt in där.
Men om hon då är 14 år. Var det ju inte direkt okej att han gifte sig med henne heller för hon var ju inte ens byxmyndig då. Fast jag vet ju inte heller vad det var för regler förr.

Linguini:
Ålder som det sägs: 19 år
Vad jag har trott: Ungefär samma. Fast kanske mer uppåt 23 år kanske.
Collette:
Ålder som det sägs: 26 år
Vad jag har trott: Nästan samma fast mer uppåt 30 år.
Det var inte så jätte förvånande här. Tyckte mer att det känns som att Linguini varit lite mer än 20 år och att Collette känns som hon är i 30 års åldern.

Askungen:
Ålder som det sägs: 19 år
Vad jag har trott: 26-30 år
Prins Charming:
Ålder som det sägs: 21 år
Vad jag har trott: ca. 35 år eller yngre
Tycker det känns oerhört märkligt på nåt sätt att alla dessa prinsessor har varit flera år yngre än vad jag själv har trott. Har alltid tänkt att dem ska vara i 20 års åldern nånstans.
Men att nu är dem här båda jätte unga och är precis myndiga att gifta sig i princip.

Anna:
Ålder som det sägs: 18 år
Vad jag har trott: Ungefär samma. Kanske mer närmare 20 år.
Kristoff:
Ålder som det sägs: 21 år
Vad jag har trott: Liten bit under 30 år. Kanske 28 år.
Elsa:
Ålder som det sägs: 24 år
Vad jag har trott: Lite yngre faktiskt 21 år skulle jag nog ha tippat.
Här har man ju dock trött ungefär som Elsas ålder är densamma. Men att Kristoff varit några år äldre. Men så tog jag med Elsa här och här har jag trött lite yngre faktiskt när jag själv googlade det.

Fortsätter med resten lite senare. Men skriv gärna vilken ålder ni har trott att dem är i här.  ;D
#110
Motivera gärna! Vem är favoriten isåfall? ;D
#111
Nåddes tyvärr idag av den tråkiga delen att skådespelaren Sean Connery gått bort idag 30 år gammal. Men det mest sjukaste var att jag precis kollade på Åskbollen där han är med som James Bond och sen googlar jag lite om honom och då nås jag nyheten. Rätt skumt till och med på min födelsedag!  8)
Men ja vila i frid, Sir! Mer än en legend! ♥️🔥😅🍸
#112
Själv då tycker jag:

1.) Magnus Härenstam
2.) Pontus Gårdinger
3.) Adam Alsing.

Magnus Härenstam:

Ja man kan ju inget annat än att säga att allas våran Fem Myror Är Fler Än Fyra Elefanter Mega stjärna var bäst. Han liksom lyfte fram det och visste mycket bra att han hade en programledarförmåga. Han höll på i 14 år och var ta mej fan bäst när det gäller.

Adam Alsing:

Här tyckte jag inte att han var fullt lika bra. Var långt ifrån dålig men det kändes som han väldigt ofta godkände lite för många felaktiga svar som varken Magnus eller Pontus hade gått med på. Nu var det ju en jury eller några som bestämde vad som var rätt iof. Så det var nog lite värre jury eller så som bestämde. Har för mig att både Magnus Härenstam och Pontus Gårdinger hade ssmma jury eller vad man nu säger. Han Stefan har jag hört båda hade och var med dem när det nu begav sig. Men jag tyckte inte heller han var så excellent. Ingen underdog förstås men mot Härenstam så var han det.

Pontus Gårdinger:

Måste verkligen säga att han överraskade ovanligt bra. Inte i närheten av Härenstam förstås men han kändes väldigt stabil och höll allting bra så.
Gillade kanske inte riktigt hur dom hade ändrat om lite i det här med att han sa istället jag ger er svaren och ni ser till att formulera er med en fråga. när dem föregående alltid sa: Det är jag som ger svaren och ni som ställer frågorna.
Men i övrigt mycket stabil programledare i Jeopardy.

Vad tycker ni så får ni väldigt gärna motivera ert!  ;D
#113
Om Dubbningshemsidan / Nasal
20 september 2020 kl. 07:04:00
I vissa recensioner så skriver du om en nasal röst. Till exempel att Miley Cyrus har en nasal röst. Vad menas egentligen med det?  ???
#114
Jo nu vet jag att sista boken är ju uppdelad i två delar när det gäller film.
Men ni kan ju ändå motivera här om ni gillar båda filmerna. Samt här vad ni tycker om skillnaderna i böckerna/filmerna?
Själv gillar jag nog mest Harry Potter och Hemligheternas Kammare.
Har växt upp med den filmen och dubbningen sedan barnsben. Ren Nostalgi! Såg precis den filmen då jag har beställt hem hela filmserien på Blu-Ray.
Och såg den på svenska. Nu ser jag Azkaban fast på engelska.
Men vad gäller boken så vet jag inte riktigt själv.
Jag antar sista men även den femte boken är lång och händelserik. Lyssnar nu själv på sista boken.
Ni får gärna med skriva om ni har olika favoriter av böckerna/filmerna. Men röstningen här mest till för filmerna.  ;D
#115
Måste säga att i det avsnittet från Hannah Montana som jag just såg så kändes som dem bara hade kokat ihop folk som var tillgängliga då som dem bara tog på måfå. Vilket blev helt fantastiskt.! Fantastiskt, Fantastiskt, Fantastiskt Dåligt!
Eric Saade och gänget i Camp Rock som var filmen dem dubbade. Njaenej jag skulle inte vilja påstå att det var något direkt särskilt bra.
Inte dåliga men lite för överdrivet typ. Tycker jag nog.
Sen kommer vi då till serien med Jonas där är denna trion riktigt bra tycker jag. Viktor Åkerblom är skitbra som Kevin där och dem andra kunde inte ha passat bättre så att jag lägger min röst på dem.  ;D
#116
Kan ni komma på några dubbade serier eller filmer där man uppenbart man märker om dem är fulla eller om man ser dem antingen tar en pilsner eller dricker sprit?
Jag kan ju mest komma på att Obelix blir ju rätt full i en film där han dricker en hel tunna.
Sen så i den senaste spelfilmen om när dem är i England så ska ju romarna supa ner sig eller dem ska finna den rätta tunnan med trolldrycken i och det är säkert flera hundra tunnor med öl eller så som den riktiga trolldrycken är ju omöjlig att hitta.
Sen finns ju med det exemplet med i den Spela för mig den kortfilmen med dem lantisarna som super ihjäl sig när dem ska jaga.
#117
Off-topic / Grattis!?
5 juni 2020 kl. 10:31:41
Nu vet jag saken i sig nästan så redan berört vad det menas med. Men jag har tänkt lite varför ändå. Nu har ju våran webmaster och grundaren här  Daniel Hofverberg en egen Grattis-tråd. Så man undrar ju lite kanske varför ingen annan få ha det och bara han? Inget ont om Hofverberg bara en tanke liksom slog mig. Kan ju själv tänka att det blir ganska så störigt om vi tänker efter här nu så skulle förmodligen den tråden spårar ur och varje dag postar någon som typ Grattis till medlemmen Mohammed här eller någon annan.
#118
Hur kan det egentligen komma sig att Andreas har orkat hålla på så länge med en sådan utmanande karaktär!? Det måste ju vara världens jobbigaste karaktär att dubba!
Han har väl snart dubbat honom i ca 30 år.  :o :o
#119
Vem är egentligen Per-Erik Hallin och varför fick han inte vara kvar som Kalle Anka?  ???
#120
Har denna dubbats till svenska för att jag har ett svagt minne av att jag har sätt den på svenska någon gång?^^