Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Senaste inlägg

#1
Dubbningar och röster / SV: Familjen Addams (de animer...
Senaste inlägg av MOA - Idag kl. 13:41:45
Citat från: björnendenandre skrivet Idag kl. 11:40:48Har någon sett den animerade 90-talsserien på sistone? :) var några år sedan den gick på TV
Om jag får gissa så har det inte sänts på Boomerang efter 2019 & jag har inte hittat det på Viking heller
#2
Off-topic / SV: Multilanguage
Senaste inlägg av MOA - Idag kl. 13:22:48
Nu kommer videon som jag sa att jag skulle göra för ett tag sedan

https://www.youtube.com/watch?v=DhbKEILMI-o
#3
undra om "upphovsrätt" är ett "slask-svar" som används på kundtjänst för att göra jobbet enklare. verkligheten skulle kunna vara något logistiskt som de inte orkar ta tag i/låg prioritet.... (?)

typ/kanske/spekulation att ljudband av någon anledning saknas på något av de andra nordiska språken och då struntar man helt i dessa avsnitt.. kanske
#4
Citat från: BPS skrivet Idag kl. 12:11:23Det beror på att det Scooby Doo Show har varit uppdelad i andra serier eller om man ser det som att Scooby Doo Show är en sammansättning.
Så enkelt tror jag inte att det är, då jag inte hittar någon logik med just de 11 avsnitt som finns på HBO Max. Såvitt jag vet ingick alla 16 avsnitten av det som vid syndikation kallas säsong 1 av The Scooby-Doo Show ursprungligen i The Scooby-Doo/Dynomutt Hour i USA, medan säsong 2-avsnitten ingick som del av Scooby's Laff-A-Lympics.

Vad det egentligen beror på att just 5 avsnitt saknas vet jag inte, men det har varit likadant ända sedan början av den tjänst som då hette HBO Nordic...
#5
Citat från: björnendenandre skrivet Idag kl. 11:48:28Har någon någon aning om varför HBO MAX har säsong 1 av Scooby-Doo-showen, men inte alla avsnitt?

Jag mejlade HBO och de hänvisade till upphovsrättsliga skäl, men ska det verkligen påverka enskilda avsnitt?

Dessutom finns hela serien tillgänglig på archive.org, dock endast på engelska....
Det beror på att det Scooby Doo Show har varit uppdelad i andra serier eller om man ser det som att Scooby Doo Show är en sammansättning.
#6
Har någon någon aning om varför HBO MAX har säsong 1 av Scooby-Doo-showen, men inte alla avsnitt? 

Jag mejlade HBO och de hänvisade till upphovsrättsliga skäl, men ska det verkligen påverka enskilda avsnitt? 

Dessutom finns hela serien tillgänglig på archive.org, dock endast på engelska....
#7
Dubbningar och röster / SV: Den modiga lilla brödroste...
Senaste inlägg av MOA - Idag kl. 11:45:56
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet Idag kl. 11:31:44Annat kom emellan och jag glömde fullständigt bort det här - jag ber så mycket om ursäkt... :-[

Jag ordnar det inom de närmaste dagarna. :)
Yes så jag kan se uppföljarna för att jag älskar första filmen & för att Hasse medverkar
#8
Har någon sett den animerade 90-talsserien på sistone? :) var några år sedan den gick på TV
#9
Citat från: JD skrivet Idag kl. 11:24:37Jag har full respekt för att man inte alltid har så mycket tid över men jag hade uppskattat väldigt mycket om det gick att ladda upp dessa filmer, bara så det inte glöms bort  :)
Annat kom emellan och jag glömde fullständigt bort det här - jag ber så mycket om ursäkt... :-[

Jag ordnar det inom de närmaste dagarna. :)
#10
Dubbningar och röster / SV: Den modiga lilla brödroste...
Senaste inlägg av JD - Idag kl. 11:24:37
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 24 mars 2024 kl. 03:43:42Erika har skickat filerna till honom, då han verkade ha så bråttom och hon hade kvar dem sen röstidentifieringen för flera år sedan.

Jag ska självklart lägga ut båda filmerna på Archive.org, men det kan tänkas dröja ett par dagar då jag har ganska fullt upp just nu. :)
Jag har full respekt för att man inte alltid har så mycket tid över men jag hade uppskattat väldigt mycket om det gick att ladda upp dessa filmer, bara så det inte glöms bort  :)