Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Elios

#5161
Off-topic / SV: MeToo rörelsen - sant?
22 december 2019 kl. 03:47:43
Jag vill dock bara påpeka den lilla nackdelen som finns är med detta att det finns som sagt dock sådana som kommer med falsk information om att dem blivit sexuellt utnyttjade eller vad det nu kan vara som är en hel bluff. En av dem som råkade ut för det var ju min stora förebild och idol Sylvester Stallone. Men det verkade han förneka snabbt och hans ex-fru Bridgitte Nielsen var med honom hela tiden under den perioden och var som ett vittne om att det inte var sant. Så det tåls verkligen att tänka på.  :P
#5162
Han hade passat oerhört bra att sjunga din bäste vän. Nu tycker jag dock att Mikael Roupé gör ett outstanding jobb som sjunger den och jag klagar inte men undrar dock lite hur det kanske hade låtit om Jan Mybrand hade sjungit den!?
#5163
Filmer och TV-serier / SV: Killinggänget
22 december 2019 kl. 03:40:02
Citat från: Lilla My skrivet 22 december 2019 kl. 02:56:25
Räknar man bort Jonas Inde så är de riktigt bra ;)

Förstår dig och vet varför. Men han är ju ändå bra som Pleakley. Du undviker väl inte att se Lilo och Stitch för att han är med!?^^
#5164
Filmer och TV-serier / Killinggänget
21 december 2019 kl. 22:28:40
Vad tycker ni om killinggänget?  ;D
#5165
Ja du får kolla vilka du har inspelade på vhs isåfall Daniel när du har tid då.  ;D
#5166
Filmer och TV-serier / SV: Julkalendern
21 december 2019 kl. 14:20:39
Citat från: Alexander skrivet 21 december 2019 kl. 12:03:03
Någon som vet varför "Jakten på tidskristallen" inte släppts på DVD? Medan "Storm på Lugna gatan" har kommit på DVD. Sen är det synd att ingen kalender finns på Blu-ray.

Om jag får vara sarkastisk så kanske för att Felix recenserade den förra året eller för att produktionen inte trodde att Rikard Wolff ville det.
Ja man kan verkligen undra varför det aldrig släpps på Blu-ray!? Är julkalendrarna inte tillräckligt bra för det eller?   :(
#5167
Vill varna nu att det kommer att vara lite spoiler så om ni inte har sätt någon av följande filmer så avråder jag er ifrån att läsa den här tråden redan nu. Om du hunnit ändå hit.
Iallafall de svenska filmerna jag talar om är:

Quick
En komikers uppväxt
Till Frank Skiljer Oss Åt
Ring Mamma!
Jag kommer hem igen till jul

Så alltså i tre av dessa så dör någon av karaktärerna i cancer. Det är väl förståeligt att det görs i Quick för den är ju baserad på en sann historia. Kan kanske med förstå lite av Jag kommer hem igen till jul då den ju är inspirerad lite av vad Peter Jöback gått igenom. Om jag förstått det hela rätt. Men i Ring Mamma! Så känns det lite som att dom nästan har snott manuset rakt av med att mamman har cancer som i den föregående. Detta kan jag kännas är rätt så irriterande som fan i dagens svenska filmer att man kommer med ett koncept i en film och så tar dem det hela och gör igen i en annan som att dem snor deras idé.
För när jag såg Jag kommer hem igen till jul så kände jag vänta fan hände inte detta i Ring Mamma också? Att mamman har cancer.  ???
Så slutar allting med att dem klipper direkt till begravningen och sen slutar det.
I Frank Skiljer Oss Åt så är dem också på en begravning som personen påstår att hon "känner."
Det var i stort sätt 4 begravningar i den av dessa. Men i En komikers Uppväxt så är det mer en som begår självmord och man ska jobba emot mobbning och man ser en Johan Rheborg som är med och är med lite i början när han är liten en dumbom och påverkar så den här tyske pojken begår självmord. Det är en annan grej och jag gillade den filmen mer än att jag tyckte man kan dra paralleller genom alla dessa filmerna att dem har en röd tråd. Iallafall de tre jag snackade om först att dem har snott deras idé.  :P
Ska det kanske fortsätta såhär med svenska filmer nästa år också? Eller varför inte varje år och ändå in i framtiden!?  ???
#5168
Kommer många roliga nästa år.  ;D
#5169
Om Dubbningshemsidan / SV: Byte av andvändarnamn
21 december 2019 kl. 04:33:20
Har funderat lite på om jag ska byta mitt namn dock till Elias då det är ju mitt riktiga namn men det vore ju oklokt då jag själv uttalat mig om att jag inte vill att man ska göra det och gillade namnet Elios bättre som användarnamn när jag startade det så behåller nog det.  :D
#5170
Dubbningar och röster / SV: Udda fåglar som dubbar
21 december 2019 kl. 04:29:49
Rickard Söderberg var ju med i Queens Corgi.  ;D
#5171
Citat från: Disneyfantasten skrivet 12 december 2019 kl. 20:13:35
Jag kan ha fel, men jag tror att Roger Storm också dubbade Tom Hanks i Simpsons Filmen, iallafall enligt TonyTonkas recension på hans blogg...

Hur stor var den rollen där?  8)
#5172
Dubbningar och röster / SV: Frost 2
21 december 2019 kl. 04:26:38
Snart närmar det sig. Hur laddade är ni?  ;D
#5173
Kan säga att jag gillar alla deras filmer.  ;D
#5174
Oj! Blandade ihop denna totalt med Rex och hans vänner för där är ju med Sture Ström med och spelar Rex. Så han har alltså medverkat i totalt tre stycken filmer/serier med dinosaurier alltså. Kunde man inte riktigt tro. Dessa två och så Landet för längesedan. påminn mig om jag glömt någon.
För övrigt angående denna serie om Denver. Går den att få tag på i dagens läge?
#5175
Dubbningar och röster / SV: Annelie Berg
21 december 2019 kl. 04:19:38
Tycker att hon är fantastiskt bra och är fantastisk sångerska likaså. Förknippar henne allra mest med Sailor Moon. Men hon är även bra som Jessie i Pokémon. Hon är väldigt bra och blandade ihop hennes röst ett tag där med Sharon Dyall ofta. Det kan man ju höra i Christian Hedlunds podd där han intervjuar dem båda.