Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Conan

#1
Filmer och TV-serier / SV: Alan Rickman (1946-2016)
2 februari 2016 kl. 17:03:15
En till gubbe som aldrig kunna bli 70. Den bästa han har gjort är Hans Gruber i Die Hard. RIP Rickman :'(
#2
Filmer och TV-serier / SV: David Bowie
2 februari 2016 kl. 17:00:33
Väldigt tråkig att han dog i förtid. En sån dutkig musiker borde ha fortsatt levt typ 20-25 år till. RIP Bowie :'(

...och förresten är "Let's Dance" och "Changes" två av hans låtar jag gillar mest.
#3
Citat från: Cadpig skrivet  6 januari 2016 kl. 17:52:36
Säger väl inte speciellt mycket.
Är lite som att säga att hästskit inte är lika bra som buffelskit och kameldynga men i alla fall bättre än en ångande hög med pitbull-bajs.


Misstänker att det är ytterligare en elak kommentar från dig.
Jag har rätt att va här, och jag får säga mitt om jag vill, utan att få elakt påhopp/elak kommentar. Inte skulle du gilla att nån skriver nåt elakt till dig för att du gillar Burton bättre än Nolan! Eller?
#4
Även om jag gillar också Andreas röst bättre än Per-Eriks, så håller jag med om att det är vansinne att dubba om filmen igen efter bara (5 år ??? ).
#5
Jag tycker att Be Cool, Scooby Doo! är helt okej serie. När det gäller "modernare" Scooby-serier så är den kanske inte lika bra som Våran Scooby Doo o Scooby Doo! Mysteriegänget men den var i alla fall betydligt bättre än Shaggy och Scooby Doo spanar vidare.
#6
Visst, du får gärna säga ditt, men jag har också nått att säga:

The Force Awakens är ju den bästa Star Wars-filmen sedan originalfilmerna. Vad Red Pill har att säga struntar jag f*n i! Daisy Ridley är ju helt lysande som Rey.

Du får hata filmen hur mycket du vill, men jag gillar den. Tänker du skriva nåt elakt till mig, så kommer Daniel o Erika att spärra dig här också, precis som du blev spärrat från magicmovies typ tusentals gånger.
#7
Citat från: Lilla My skrivet 21 december 2015 kl. 23:59:57



Wow, och här trodde jag du var en smart och sansad människa...


Då skulle han inte kalla mig "hjärndöd Nolan-drönare" på en av hans inlägg. Han kan inte helt enkelt respektera att alla på jorden har olika åsikter och filmsmak.
#8
Off-topic / SV: God jul!
25 december 2015 kl. 15:28:41
God jul från mig också!  :)
#9
Off-topic / SV: Hofverberg fyller år idag!
6 september 2015 kl. 10:35:01
Grattis i efterskott, genius! ;D
#10
Citat från: Erika skrivet 30 augusti 2015 kl. 20:39:58
Allan Svensson har medverkat flitigt i flera dubbade tv-serier de senaste 2-3 åren.


Jaha, okej. Det visste jag inte. Jag som trodde att det var Adam Fietz som gör tigerpingvinens röst. My misstake! Creditlistan har nu övertygat mig att det var Svensson som är rösten!
#11
Jag har bara sett liten av den serien, men Allan Svensson? Jag är övertygad att Maurice görs av Adam Fietz. Svensson har väl aldrig dubbat i nån tv-serie, eller?  Jag skulle ha svårt att tro att han skulle va inblandad i den här serien, när i Kejsarens nya skola (tv-serie) så var det Göran Berlander som fick ta över rösten som Pacha (Svensson gjorde rösten i filmen och dess uppföljare).
#12
Dubbningar och röster / SV: Simpsons
19 augusti 2015 kl. 19:42:48
Elias: Måste medge att det ett roligt inlägg du gjorde, jag bara håller på att skratta

Har aldrig hört dubben av serien (dock filmen) så det är kanske lika bra att dubben inte fanns med i DVD-boxen (fastän den har väl inte dubbat hela första omgången?).
#13
Den lilla sjöjungfrun och Peter Pan har också andra versioner, både ägda av Saban.
#14
Jag vill gärna minnas att jag har sett det programmet när jag var liten. Varför kan jag inte komma ihåg allting som vuxen från min barndom?
#15
Filmer och TV-serier / SV: Filmtips - Kung Fury
27 juli 2015 kl. 16:41:58
Jag behöver inte ta sk*ten från Burtons fanboy-parasiter (du är en av dem). Jag bestämmer själv vilken film jag tycker som är bäst. Och det är min rättighet, så låt mig få ha min filmsmak ifred!