Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Alexander

#2116
Just nu på Youtube kan man se på många klipp från originaldubbningarna av Snövit och de sju dvärgarna, Pinocchio,  1972s dubbning av Dumbo,  Alice i Underlandet,  Peter Pan,  Lady och Lufsen, Oliver och gänget, Taran och den magiska kitteln och Pongo och de 101 dalmatinerna. Bara sök på filmens titel och sen skriv "svensk originaldubbning" så borde det vara det första man får fram. Mycket nöje!  :)
#2117
Dubbningar och röster / SV: Presentation
25 maj 2015 kl. 08:57:20
Roligt att ha dig här! Välkommen!  ;D
#2118
Jätteroligt, ser verkligen framemot att lyssna på den! På det korta klippet du la ut med Annica Smedius kommer den säkert att bli jätterolig också, helt otroligt att hon kunde göra de rösterna live för dig.

Kan du säga till när man kan få ställa frågor till Annelie Berg sen?
#2119
Dubbningar och röster / SV: Bernard & Bianca
18 maj 2015 kl. 10:10:08
Jag har en fråga under dessa scener, gör inte Sharon Dyall rösten till Bianca också eller är det fortfarande Margareta Sjödin? Det hörs som Sharon Dyall när Bianca säger "Åh Penny, du kommer att ramla!" när Penny går längs kanten vid hålet i grottan.
#2120
Dubbningar och röster / SV: Popples
3 november 2014 kl. 09:54:40
Jag har för mig att Staffan Hallerstam medverkade i Popples.