Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

The Magician's Elephant

Startat av gstone, 16 december 2020 kl. 16:19:41

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Netflix ska göra en film boken "The Magician's Elephant" den är skriven av prisvinnade barnboks författaren Kate DiCamillo. Regissören kommer vara Wendy Rogers som jobbat med visuella efter på filmen Shrek.

Producenten är Julia Pistor som jobbade på den första Savmpbob filmen,

Rösterna i filmen kommer vara  Pixie Davies (Mary Poppins Kommer tillbaka  ), Natasia Demetriou , Dawn French (Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet), Aasif Mandvi (    A Series of Unfortunate Events), Mandy Patinkin (Homeland), Miranda Richardson (Harry Potter och den flammande bägaren), Cree Summer (Kommissarie Gadget) och Lorraine Toussaint ( Höken är lös och Kodnamn: Nina).

Filmen handlar om  Peter  som letar efter sin länge försvunna syster Adel . En dag berättare en spådam att svaret om hans syster finns hos en elefant ägd av en magiker vars röst görs av Benedict Wong(Doctor Strange)Vilket lder peter ut på en resa fär att utföra en serier omöjliga uppdrag som kommer fändrar stad där han bor för alltid .


När filmen kommer ut är ej bestämt , Men det kan ta en stund då det verkar som den just börjat göras från vad jag hört !

https://www.hollywoodreporter.com/news/the-magicians-elephant-animated-feature-in-the-works-at-netflix
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

Elios