Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - dMaN

Sidor: [1]
1
Dubbningar och röster / SV: Praktikplats inom dubbning?
« skrivet: 29 januari 2005 kl. 13:31:56 »
OK.. Ska spana in lite mer där. Gött med lite respons. :)
Mycket riktigt så ska vi ha mer praktik, nästa läsår, occh då blir den längre än 10 veckor.
Kanske söka sig till Lucas art då?   :D

2
Dubbningar och röster / Praktikplats inom dubbning?
« skrivet: 29 januari 2005 kl. 03:43:46 »
Hejsan!
Jag är väl så ny som det kan gå på detta forum, dock har jag besökt sidan relativt mycket. Och jag är glad för att den finns. :)
Jag studerar Digital Media Distribution i hultsfred, och i den utbildningen (en KY-utbildning) så innefattar det även en viss period arbetspraktik. Jag valde att söka mig till Dubbning/textnings området, då jag alltid tyckt om språk, och att jag nog alltid velat dubba en film. Men nu till det stora svåra, hur sjutton ska jag exponera mig? Jag har skickat förfrågan till två företag, där jag fått svaret "vi hör av oss" och även skickat påminnelse (eller vad man ska kalla det ) :) dels till sdi-media och ett annat företag som heter voiceprofessionals. Bägge huserar i Stockholm. Jag har fått tips av min lärare att skicka röstprov... Är det nåt mer man ska tänka på, eller har ni några ytterligare tips o ge? Praktiken är på tio veckor, fr om 28 Mars.

Jättetacksam för all sorts respons :)

/Dan

Sidor: [1]