Admin

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - sickstew

Sidor: 1 ... 3 4 [5]
61
Filmer och TV-serier / SV: Diskutera gamla tecknade tv-serier?
« skrivet: 19 december 2017 kl. 08:22:06 »
Kan väl börja själv med Rasten.

Tycker att serien är en väldigt nostalgisk serie för mig för att jag växte upp med serien. Jag älskade även karaktärerna extremt mycket. Jag tror de flesta 90-talister och de som är födda tidigt 2000-talet minns denna serien bättre än de äldre eller yngre.
Det jag även gillar med serien är att den utspelar sig på en skola likadant med Fillmore men gillar Rasten betydligt mer.

Vet att jag är dålig på att resonera kring varför jag tycker om serier, men hoppas ni är bättre.

OBS har typ alla de serierna jag skrev som exempel har flera hundra gb med gamla tecknade serier och även inspelade band.

Rasten, kikade en del. Sen vad gäller utspelar sig i skolmiljö, japanska anime serier, där utspelar sig massor med serier i skolmiljö ifall man vill ha sånt. :D
Gillade oftast japanska serier mer, deras action(Tengen toppa Gurren lagann, code geas, death note, hajime no ippo, Full metal panic) och deras komedier(High school rumble, lucky star, midori no hibi). :)

Pokemon, var fastklistrad varje lördag morgon... x)
Justice League kikade jag också på morgonarna, kul action och var som fränt att så många hjältar var med i samma serie tyckte man. Annars var jag mer för Marvel
Spider-man 1994, Cubix, Transformers, Swat Kats, Sailor Moon  är väl de andra serierna jag nötte mest. ^___^
Många tidiga morgonar för att inte missa de nya avsnitten.

Teletubbies var alltid före Pokemon, var smärtsamt att se på detta för att inte missa första minuterna av pokemon... x)

62
Off-topic / Tecknat bytestråd
« skrivet: 15 december 2017 kl. 09:17:59 »
tja

Nån som vill byta tecknat med mig? Intresserad av allt som är dubbat till svenska typ... :D
Detta har jag, samt lite mer CN, Disney och julkalendrar på annan hårddisk:
https://drive.google.com/open?id=1AD6xAD_jKGGKIrNMu6rkqo4biJuSu1wT

63
Dubbningar och röster / Swat Kats, för över till bättre bildkälla.
« skrivet: 11 december 2017 kl. 20:51:17 »
Ett litet jobb pågår att föra över Svenska dubben av Swat Kats till dvd bildkälla, avsnitt 1,2,6 och 13 fixade än så länge... :D
En kille letar efter sitt försvunna VHS-band, enligt honom har både säsong 1 och 2 av serien dubbats till svenska. Själv bara fått tag på avsnitt ifrån  säsong 1 med svenskt tal , letar efter sista avsnitten av säsong 1, och hela säsong 2. :)

Ingen här på forumet som har några avsnitt  med svensk dubb? Digitalt eller på VHS? jag kan digitalisera avsnitten till dator.

Edit: Fler avsnitt digitaliserade.

64
Dubbningar och röster / SV: dubbningar i Animegenren?
« skrivet: 11 december 2017 kl. 20:49:26 »
En del långfilmer släppts på VHS och DVD av Dragon Ball Z med svensk dubb. Ingen direkt härlig upplevelse att höra denna dubb. :D

65
Dubbningar och röster / SV: Bevara tecknade action serier projekt
« skrivet: 4 december 2017 kl. 00:02:19 »
Jag har dock alla avsnitt av Pirater i mörka vatten inspelade

Kan man kanske få njuta av dessa avsnitt ?  ;D
Vet fler som skulle gilla att sätta tänderna i dessa avsnitt.

66
Dubbningar och röster / SV: Bevara tecknade action serier projekt
« skrivet: 1 december 2017 kl. 23:24:33 »
Vad exakt menar du med att bevara, som du skriver i rubriken...? Är det du själv som söker serierna för privat bruk, eller har du tänkt dig att synka om dessa till bättre bildkällor eller något annat som gagnar fler personer än dig? Du får nog förklara lite mer vad du egentligen har tänkt dig med ditt "projekt".

Jag har dock alla avsnitt av Pirater i mörka vatten inspelade från FilmNet/K-TV. Jag tror att de hade samma dubbning som TV3, men har ingen inspelning därifrån och kan därför inte bekräfta detta till 100%. Det var i alla fall FilmNet som beställde dubben, som gjordes av Eurotroll; som på den tiden för övrigt höll till i FilmNets lokaler.

Bravestarr har såvitt jag vet inte visats på TV i Skandinavien, utan bara släppts på VHS, varför det förstås bara lär vara en bråkdel av alla avsnitt som faktiskt har dubbats till svenska - vet dock inte exakt hur många volymer, eller vilka avsnitt som finns med på dessa.

1) Projekt: Tänker mig att det är en gemensam insats ifrån flera olika håll för att samla ihop alla avsnitt av äldre serier, nån har inspelat två avsnitt, en annan kanske tre, osv. Så projekt/åtagande. Synka till annan bildkälla, har tillhandahållit Swat Kats avsnitt till en som börjat synka den. :)

2) Pirater i mörka vatten, skicka gärna pm om du kan tänka dig att dela denna på något sätt. Vet fler än jag som vore glad att ha hela serien.

3) Bravestarr, ok, bra veta, jag såg en trailer på en Transformers VHS om serien och blev nyfiken på just denna. Kul hitta lite äldre serier.

67
Dubbningar och röster / Bevara tecknade action serier projekt
« skrivet: 1 december 2017 kl. 07:18:20 »
Tja

Söker tecknade tv-serier.
Serier såsom Bravestarr, Swat Kats, The mask, pirater i mörka vatten(Avsnitt 15-21), He-man 2002 serien (Avsnitt S02E10). Men även annat.
Har själv en hel del serier att erbjuda, skriv era önskemål och vad ni har. Här eller i pm.

Sidor: 1 ... 3 4 [5]