Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Soscla

Sidor: [1] 2 3 ... 27
1
Off-topic / SV: Coronaviruset
« skrivet: 4 april 2020 kl. 16:39:03 »
Det där BULLSHIT  >:( Alla som tror på religion är idioter som inte VET BÄTTRE

Religion är DÅLIG van

Jag låter dig och Raltseye tycka så, det är helt okej. Tycker bara inte att det är nåt att elda upp sig över när det gäller folk som gör sin egen grej och inte påverkar andra på nåt sätt alls.
Skulle vi förresten inte prata om corona här? Hoppas alla sköter sig och stannar inomhus om ni inte har superviktiga saker att göra!

2
Dubbningar och röster / SV: Är det inte lite skumt? (Snömannen)
« skrivet: 4 april 2020 kl. 16:31:11 »
Mysteriet med herr länk  var SUPERBRA 9 av tio HÖST rekommenderad film ! ;D ;D ;D ;D ;D

Håller med, väldigt trevlig! Och tror den finns på Viasat Film om man har sånt.

3
Off-topic / SV: Coronaviruset
« skrivet: 4 april 2020 kl. 11:59:21 »
Ett praktexempel på varför religion är ondska  ::)

I många fall kan det absolut ifrågasättas men tycker inte man kan säga att *all religion* är ondska. Många människor finner tröst och gemenskap i det. Alla är inte Westboro Baptist Church  :P

4
Off-topic / SV: Coronaviruset
« skrivet: 3 april 2020 kl. 14:48:24 »
Religion är ett val !

Alltså...jag vet inte riktigt. Det är ju inte ett val som "idag ska jag äta pannkakor" ba "jag känner mig lite kristen idag". Många som är religiösa växer upp med det och hela deras världsbild formas kring det och då är det inget man bara kan välja bort hit eller dit. Tänk på nåt som du håller fast vid och *vet* i djupet av ditt väsen och så kommer nån och säger "du har fel, du ska dö för att du tycker så".

5
Off-topic / SV: Coronaviruset
« skrivet: 2 april 2020 kl. 22:06:44 »
JÄVLA STÖRD SYNPUNKT Bara muslimer förtjänar och dö och sådan som våldtar barn !!!

INGA ANDRA inte ens TRUMP ;) :D

Nej, gstone, bara nej. Du kan inte säga såna saker. Det är obildat, trångsynt och rasistiskt. Tänk dig för innan. Men ja, hårdare fängelsestraff för våldtäktsmän, visst det vore bra.

(Fast tja, det skulle inte fällas många tårar om Trump faller av pinn)

6
Off-topic / SV: Coronaviruset
« skrivet: 2 april 2020 kl. 20:47:56 »
Stanna hemma, hälsa inte på gamla släktingar, köp saker som fan för att hålla igång ekonomin. Köp årskort på Skansen så att de inte konkar!


Bra

Nä, nu tycker jag du är lite för edgy. Samt att vi kommer klara oss, dock blir det potentiellt skit i flera år.

7
Dubbningar och röster / SV: Är det inte lite skumt? (Snömannen)
« skrivet: 2 april 2020 kl. 20:30:49 »
Och "Missing Link" eller "Myseriet med herr Länk" kom ut förra året och är också lite Storfot/Yeti-tema. Det är väl bara en sån trend just nu. När Twilight var på tapeten var det väl vampyrfilmer till höger och vänster som kom ut.

8
Dubbningar och röster / SV: Steven Universe
« skrivet: 30 mars 2020 kl. 19:25:23 »
Nu när serien kommit till sitt slut; någon som vet om hela serien (alltså + future) kommer dubbas till svenska (och om inte - hur mycket kommer dubbas/är dubbat?)

Har inte sett nåt av Future, för tyckte filmen var så fint avslut men jahopp! Får ta mig igenom den här sista också, måste veta vad som händer! Har hållit mig undan spoilers men folk verkar förvirrade? Besvikna?

(Och orelaterat men MY! Jag har ju suttit här och varit dum i huvudet hur länge som helst för kopplade inte att det var du för du bytte namn från Fantasygold när jag typ var borta från hemsidan i flera år hahaha! Dagens skoj för min del, tack hej)

9
Off-topic / SV: Cornna ids längd ?
« skrivet: 27 mars 2020 kl. 17:23:56 »
Om dom verkligen menade det skulle dom ha skrivit så. Annars är det ju bara usel kommunikation då man överlåter allt för mycket till tolkning.

Lagspråket är likadant, allt är luddigt för att ge utrymme för tolkning https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157055219628483&set=pcb.10157055223233483&type=3&theater

10
Off-topic / SV: Cornna ids längd ?
« skrivet: 27 mars 2020 kl. 14:34:51 »
Om vi bara sätter Stockholm i karantän ett litet tag och stänger ner skidorterna så blir det nog ordning på allt snabbt!

Läste en Twittertråd angående typ Folkhälsomyndighetens språkbruk: De kan/får inte skriva "man måste/ska/bör" göra si eller så utan deras starkaste ord är  "rekommenderar". Så när myndigheterna skriver "Det rekommenderas att personer över 70 stannar inne" betyder det på lekmannaspråk "alla över 70 MÅSTE STANNA INNE gå inte ut för i helvete!". Värt att tänka på om man tycker att deras åtgärder är för svaga. Det är vi som inte fattar och därför inte lyder.

11
Off-topic / SV: Cornna ids längd ?
« skrivet: 20 mars 2020 kl. 22:00:14 »
Jag vet.Låter rimligt.Håller helt med. Förstår inte hur denna passpsykos kunde ske. Jag menar vi stänger ju knappast ner landet för höstsnuvan så varför nu?

För att den är så väldigt smittsam och vi har inget vaccin mot det (än, men på väg!) som vi har mot typ vanlig influensa, visserligen är de väldigt olika. Håller med att hysterin är överdriven. Jag förstår hur de tänker för att folk är rädda men för att rädda ekonomin måste vi nästan återgå till business as usual, annars kan ännu fler råka illa ut, sjuka som friska.

12
Off-topic / SV: Cornna ids längd ?
« skrivet: 19 mars 2020 kl. 11:17:19 »
Sä ni tror att jag kan göra min resa till London i Augusti ?

Jag skulle säga att om du redan har (flyg?)biljetter kan du avvakta, men om du inte har köpt biljetter än, köp inga just nu.

13
Dubbningar och röster / SV: Prinsessan Mononoke (Mononoke-hime, 1997)
« skrivet: 2 mars 2020 kl. 14:41:10 »
Vad i hela friden! Så konstigt och knasigt men kul! Men också opassande för det är ju inte direkt en barnfilm vi pratar om här...

14
Dubbningar och röster / SV: Frost 2
« skrivet: 2 mars 2020 kl. 14:39:10 »
Show Yourself är absolut tvåans Let it Go och inte Into the Unknown, om man ser till dramaturgi, budskap, pampighet. Men hon är lurig den där Elsa eftersom hon får två mastodontsånger. Men jag gillar båda, hej hopp!

Tyckte tvåan var trevlig att se på men den var inte alls lika bra som ettan. Den lutade sig för mycket på ettans framgång och tog inte chansen att utveckla karaktärer och händelseförlopp. Och 70% av Olofs screentime kunde ha tagits bort, han var värdelös.

15
Off-topic / SV: Tillfälligt skräp (från Mulan-tråden)
« skrivet: 27 februari 2020 kl. 11:58:38 »
Har aldrig känt mig så gammal som när jag läser den här tråden. Sannerligen skräp.

Kära Clara! Vi ska göra allt i vår makt för att få fram en dubbning av Mulan (dock har vi ingen makt i frågan). Jag gillade det tidigare förslaget att du kan skriva en egen uppföljare till Mulan så bestämmer du helt själv vad som ska hända. Blir ju jättekul!

Var snälla mot varandra, hej då!

Sidor: [1] 2 3 ... 27