Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Tomtetass

Startat av moviefan, 28 december 2012 kl. 18:35:47

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

moviefan

Har ni sett den ? Jag har den första filmen. Tycker den är rätt bra. Vilka har dubbat den ?
Gillar sången Believe in Christmas.  :D

Elios

Skulle vilja se den på Disney Plus och kanske dem andra filmerna med valparna där. 😁

moviefan

Finns inte Buddies filmerna på Disney + ? 

gstone

Citat från: moviefan skrivet 23 september 2022 kl. 11:21:16Finns inte Buddies filmerna på Disney + ?
Air bud filmerna finns på amazon prime(med svenskt tal) och Buddies filmerna på Disney.

Elios

Citat från: gstone skrivet 23 september 2022 kl. 22:58:52Air bud filmerna finns på amazon prime(med svenskt tal) och Buddies filmerna på Disney.
Trodde från början att Air Bud fanns på Disney Plus. Blev jävligt besviken när det inte gjorde det. Men får väl se om man provar på Amazon Prime någon gång så kan man ju se den då om man har någon månad på sig.  ;D ;D ;D ;D

Daniel Hofverberg

Citat från: Elios skrivet  1 oktober 2022 kl. 23:47:20Trodde från början att Air Bud fanns på Disney Plus. Blev jävligt besviken när det inte gjorde det. Men får väl se om man provar på Amazon Prime någon gång så kan man ju se den då om man har någon månad på sig.  ;D ;D ;D ;D
Det kan väl inte vara förvånande att Air Bud inte finns på Disney+, med tanke på att Disney inte hade någonting produktionsmässigt med de ursprungliga filmerna att göra. Alla fem filmerna producerades av Keystone Pictures i Kanada, utan någon koppling till Disney. Visserligen distribuerades de fem filmerna i USA av Disney, men inte i resten av världen - och Disney var likväl inte inblandade i själva produktionen.

Med tanke på att Amazon Prime är en av de absolut billigaste streamingtjänsterna i Sverige tycker jag inte det är något att tveka på att abonnera. Inte minst då Prime inte bara är en streamingtjänst, utan medlemskapet dessutom innebär gratis frakt (och hemleverans) på nästan allt som finns på Amazon.se - då måste 59 kr per månad ses som ett väldigt bra pris, och betalar man för ett helt år på en gång så kommer man undan med bara 44 kr per månad. :)

Sen är utbudet förvisso lite hit and miss, och Amazon Prime har ett väldigt brokigt utbud av det mest skilda slag; och där långt ifrån allt ens har vare sig svenskt tal eller svensk text. Men utbudet är å andra sidan väldigt stort, och det finns absolut en hel del guldkorn där (om än blandat med många filmer och serier av mer tveksam kvalitet).