Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Författare Ämne: Boomerang Sverige - Serier som visats sedan uppstarten  (läst 636 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Joakim

  • Gäst
Boomerang Sverige - Serier som visats sedan uppstarten
« skrivet: 15 september 2016 kl. 21:30:36 »
Kom att tänka på att någon nämnt som hastigast att nostalgi/retro TV kanalen Boomerang verkar ha visat en hel del gamla Hanna-Barbera fd TV3 serier i uppstarten, betydligt mycket fler än de få som visats på senare tid i hundra repriser.

Serier som jag känner sänts väldigt mycket är kanske Hong Kong Phoey och Droopy. Men jag syftar på andra serier såsom Huckleberry Hound och fler titlar som gått på gamla TV3 under 1990-talet.


Alla som kan komma på att dom sett en viss Hanna-Barbera och Ruby-Spears producerad serie på Boomerang Sverige med svenska röster får jättegärna skriva den och dom serier ni/du kommer på i ett inlägg, så fyller alla på för att få en så bra översikt som möjligt som slutmål på tråden tänker jag  :)  ::)

Säkert fler som undrar här på Dubbningshemsidan och på internet i största allmänhet, särskilt eftersom inte alla kan få kanalen.