Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

TV3's dubb av Ninja Turtles, någon som har den?

Startat av Hans Tolvaly, 26 mars 2018 kl. 20:40:19

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Hans Tolvaly

Som titeln säger så undrar jag om någon här på sidan möjligtvis har några avsnitt tillgängliga av TV3's gamla dubb av Ninja Turtles?
De 5 första avsnitten räcker gott och väl, men finns det mer är det välkommet.
Det går bra med vanliga MP4 eller AVI filer.
Vill man ha betalt för det så diskuterar jag det gärna med.

Jabberjaw

Jag råkar ha hela säsong 1 komplett från TV3 i bra kvalitét  :)
95% av Säsong 2 inspelat och rippat från TV3-band.
30% av Säsong 3 från TV1000/TV3
Vacation in Europe: 2 avsnitt från TV1000

Jag vet att det säkerligen finns eller har funnits andra Turtles fans därute som sparat gamla VHS band med inspelningar så detta kanske kan vara ett wake-up-call till att alla börjar rota igenom sina band igen. Lär inte finnas någon som har Turtles komplett än sålänge och verkligen inte genom att ha samlat ensam.

Eftersom ett av banden med Säsong 1 var lånat av en nära vän till min mor så skall det endå laddas upp ganska snart. Så du skulle kunna få en kopia på avsnitten Hans

Hans Tolvaly

Låter ju helt suveränt, Jabberjaw.  :)

Jag tackar gärna ja till de avsnitten du har.

Jabberjaw

Citat från: Hans Tolvaly skrivet 27 mars 2018 kl. 18:35:57
Låter ju helt suveränt, Jabberjaw.  :)

Jag tackar gärna ja till de avsnitten du har.

Jag skall ordna kopia till dig Hans så fort jag får tummen ur. Tror många här på forumet besitter olika avsnitt så det vore önskvärt att jämföra vilka kopior som håller bäst ljudkvalitét framöver och försöka få ordning på säsong 1 till DVD bild samt städa ljudspåret från ev. knaster.

Flera av mina Turtles inspelningar är tråkigt nog gjorda i mono dock. Så finns därute någon som har säsong 1 avsnitt i hifi spår så skulle även jag bli glad  :D Eller kanske ännu bättre fler avsnitt som man ännu ej har sett på svenska.

TecknatÄlskare

Har ungefär lika mycket av Turtles Jabber från TV3