Dubbningshemsidan

Wonder Woman-tävling

Wonder Woman
   © Warner Bros.


Nyligen släpptes DC Comics omtalade succéfilm Wonder Woman på Blu-Ray och DVD. För att uppmärksamma händelsen arrangerade Dubbningshemsidan under november och december en spännande tävling. På grund av datorhaveri och sjukdom har rättningen tyvärr dragit ut på tiden, men nu har äntligen vinnarna utsetts. Nedan kan du se vilka som vunnit och vilka de rätta svaren är.

Vinsterna som låg i potten:
1:a - 3:e pris: Wonder Woman på Blu-Ray

1:a pris: Theresia Vidén, Bromma
2:a pris: Anders Jeppsson, Karlshamn
3:e pris: Johanna Velin, Lund

Vi gratulerar de lyckliga vinnarna, som kommer få var sin Blu-Ray-film med posten inom kort.

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Till alla andra tackar vi för er medverkan och önskar er bättre lycka nästa gång. Om du inte vann kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.


Totalt deltog 34 personer i tävlingen.Frågorna och dess rätta svar:

1. Nuförtiden brukar superhjältarna kallas vid sina engelska namn i de flesta sammanhang. Men vad hette Wonder Woman innan det engelska namnet blev vedertaget i Sverige, i serietidningar och andra sammanhang?
Superkvinnan
Mirakelkvinnan
Stålkvinnan
Underkvinnan

2. Wonder Woman var en av superhjältarna som medverkade i den tecknade TV-serien Justice League från 2001. Vem gjorde hennes svenska röst där?
Gizela Rasch
Malin Berghagen
Jennie Jahns
Annelie Berg

3. Wonder Woman är en av medlemmarna i Justice League, som i flera decennier förekommit i både serietidningar och TV-serier. Vem av dessa brukar vanligtvis INTE vara en av medlemmarna i Justice League?
Stålmannen
Läderlappen
Hulken
Gröna Lyktan

UTSLAGSFRÅGA 1: Hur många invånare finns det totalt i det eller de länder som filmen Wonder Woman spelats in i? Skriv det totala antalet invånare, utifrån 2015 års folkräkning. Närmast rätt svar vinner. Skriv endast svaret med siffror, utan mellanslag eller skiljetecken.
Rätt svar: 192 748 702 invånare
Wonder Woman spelades in i Italien, Storbritannien och Frankrike. Italien: 60 802 085 invånare; Storbritannien: 65 138 232 invånare; Frankrike: 66 808 385 invånare.


© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna