Admin

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Knightan

Sidor: [1]
1
Finns det någon uppdatering på den här tråden?

Är det någon som har lokaliserat en kopia av avsnittet?

Jag är beredd att stödja ett letande ekonomiskt

3
 

Hela avsnittet förutom intro och 30 sek i början ja. Men bandet har nog hamnat i okänd hög just nu men tror att bandet hade titeln "Tintin m.m". Skall leta i mellandagarna efter bandet.

om nägon hittar en inspelning som är komplett är även jag intresserad.

Det här är sjukt spännande. sammanfattningsvis är det 3 personer på samma sida som har eventuellt en kopia men har för tillfället kassettbandet på drift. m Det är sjukt bra odds om man slår ut det på alla år jag har sökt efter detta avsnitt :P

4
Har du någon TV inspelning med The Smurfic Games/Smurfolympiaden Hofverberg. Jag saknar dock den första minuten på special avsnittet.
Kul dock att SVT faktiskt har visat ett avsnitt med Smurfarna med relativt ok dubbning/röster! :)

Har du en större del av avsnittet ?  :P :P

5
Bandet innehåller Smurfolympiaden (Sportspegel-dubbningen) och därefter den kanadensiska CBC kortfilmen Tales of the Mouse Hockey League på 23 minuter, med svenska röster. Det är vad jag minns från när jag sist kollade på VHS-tapen för 2 år sedan.

Vet någon vilka/vilket datum Smurfolympiaden visades? om det är denna sändningen https://smdb.kb.se/catalog/id/001724762
Samt ifall CBC kortfilmen visades i Unga Tvåan eller i något annat sammanhang.

Jag kan inte verifiera det själv men jag tror att det är sant. Hur fungerar mediadatabasen? Är det dyrt att använda den?

6
Jag har ett gammalt VHS-band som innehåller Den första smurfolympiaden, inspelat 1988 på SVT men i ganska burkig Mono kvalitét..  ::)
Tror att den är komplett men att "introt" saknas. På samma band återfann jag även en tecknad svenskdubbad serie som jag tror kallades för "Mushockeyligan" av speaker rösten precis innan programmet startade. Det hade onekligen varit roligt att hitta åt en inspelning med bättre ljud så jag följer denna tråden(!). Om inte annat skulle jag nog kunna ordna en VHS-ripp när jag hittar bandet igen, som just nu tycks ha gått upp i rök.


Hoppet ligger just nu på dig eller att Daniel Hofverberg hittar sitt band igen. Jag förstår att det här är ganska lågt prioriterat men jag hade blivit överlycklig. Nån sorts ekonomisk kompensation för nerlagd tid är inte omöjligt.

7
Du kan försöka kontakta användarna Samlaren, Zenon och qnorsten (men qnorsten är väldigt kräsen av sig och ger aldrig något till någon. Det är i alla fall min erfarenhet).

Jag har skickat iväg ett mejl till de du nämnde och hoppas på det bästa :)

8
Hej, jag har varit i kontakt med SVT Privatkopia. Man kan tydligen köpa avsnitt från SVT för 1500:- 

https://kontakt.svt.se/guide/kopa-program-for-privat-bruk

Jag har dock fått svar från dom nu att SVT har inte kvar dubbningen och om de hade haft den hade man inte fått köpa den på grund av upphovsskäl.. Jag lägger därför allt hopp på den här tråden :P

9
Hej, jag söker efter Svt dubbning Smurfolympiaden. Den sändes i  Lilla Sportspegeln den 29/2 1988 i samband med vinter-OS i Calgary.

Jag har köpt DVD filmen nr 22 den första smurfolympiaden men där fanns den inte med....


Är det någon som vet hur man får tag på denna klassiker?

Sidor: [1]