Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Författare Ämne: Våran Scooby-Doo svensk dubbning  (läst 175 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Philip

  • Gäst
Våran Scooby-Doo svensk dubbning
« skrivet: 5 september 2019 kl. 11:33:08 »
Hej!
Jag försöker samla alla avsnitt av "våran scooby-doo" ("what's new scooby doo?" på engelska) på DVD med svensk dubbning. De finns i volymer upp till 10 och jag har 1 till 9. Jag har alltså inte lyckats hitta volym 10 någonstans och undrar om den finns med svensk dubbning eller inte. Avsnitten i denna volym har funnits med svensk dubbning på tv-kanaler som boomerang. Om det är så att den inte finns på svenska undrar jag om någon vet om denna volym utgivits på ett annat språk, men även innehåller svensk tal. Exempelvis om det finns en tysk DVD som även innehåller svenskt tal.

Det engelska namnet på volymen är "Gentlemen start your monsters" och innehåller de fyra avsnitten "Gentlemen, Start Your Monsters", "A Scooby-Doo Halloween", "A Scooby-Doo Christmas" och "A Terrifying Round With A Menacing Metallic clown".

Tack på förhand
/Philip