Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Efterlyser karaktärer, Bilder på skådespelare, m.m.

Startat av Disneyfantasten, 20 november 2019 kl. 20:03:23

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Disneyfantasten

Här tänkte jag ta hjälp av personer via synpunkter osv.

Jag har sökt efter bilder på bl.a. Marie Isedal, Thomas Engelbrektson, Gizela Rasch, Anton Olofsson Raeder, Thomas Banestål, Daniel Bergfalk, Johan Wilhelmsson, m.fl. (kommer kanske på fler senare), men utan resultat, finns det någon som har bilder på dem?  :)

Till mina kollage skulle jag också uppskatta lite hjälp;

- vilka spelar Hasse Andersson, Ida Nolemo, Ingemar Carlehed, Anna Nylén, Hans Lindgren, Thomas Banestål, Gunnar Uddén, Bertil Engh, Stephan Karlsén, Bo Maniette och Hans Gustafsson i DuckTales? (vet att Ingemar Carlehed spelar Domaren i avsnittet "Äktenskapsproblem", men jag skulle gärna vilja veta mer)

- vilka spelar Gunilla Eriksson, Jasmine Wigartz-Göthman, Gunilla Orvelius, Ida Nolemo, Dick Eriksson, Thomas Banestål, Daniel Bergfalk, Hans Gustafsson, Johanna Ljungberg och Ulf Peder Johansson i Luftens Hjältar?

- vilka är Kapten Flygbas (spelas av Ingemar Carlsén, men jag misstänker att det är ANTINGEN Ingemar Carlehed eller Stephan Karlsén), Bluffa V (spelas av Myrra Malmberg), Bludder (spelas av Anders Öjebo), Prins (spelas av Anders Öjebo), Jensen (spelas av Roger Storm), Kapten Hetsporre (spelas av Hans Lindgren), Valle Pilot (spelas av Ulf Källvik), Hamnchef (spelas av Hasse Andersson), Djärve Dan (spelas av Roger Storm), Fred (spelas av Stephan Karlsén), Bluffe (spelas av Roger Storm) och Missan Klofinger (spelas av Christel Körner) i "Luftens Hjältar" och vad heter de på engelska och hur ser de ut?

- vilka spelar Stor-Flabb, Sergeant Dunder och Ulysses S Klang i Luftens Hjältar? (vad heter förresten den sistnämnda på engelska)

- vad heter Kosmo Superskurk på engelska? (medverkar i Darkwing Duck och spelas av Stephan Karlsén)

- vilka är P-G Boss (spelas av Roger Storm), Fabian Skarp (spelas av Ingemar Carlehed), Horatius (spelas av Bertil Engh), Berot Svada (spelas av Birgitta Fernström), Mongol (spelas av Hans Gustafsson) och Brevbärare (spelas av Peter Wanngren) i "Darkwing Duck" och vad heter de på engelska och hur ser de ut? (vet egentligen vem P-G Boss är men hittar ingen bild på honom)

- vilka spelar Gunilla Eriksson, Maria Kihl, Thomas Banestål, Hasse Andersson, Anna Nylén, Lennart Olsson, Jimmy Björndahl, Daniel Bergfalk och Bo Maniette i "Darkwing Duck"? (hörde Bo Maniette som mindre roller när jag såg VHS-filmerna men är nyfiken på alla roller han spelat i serien ifall han spelat fler)

- vem spelar Klöv i "Darkwing Duck" (har för mig att Ulf Peder Johansson spelade honom men det var omkring två år sedan jag senast såg VHS-filmerna så jag är osäker)

- vem är Kommissarie Drake i Räddningspatrullen? (spelas av Hans Lindgren) (jag vet att jag sett honom på jag tydligt känner igen Hans Lindgrens röst men jag har glömt hur han ser ut och vet inte heller vad karaktären heter på engelska)

- vilka spelar Cisela Björklund, Ulf Peder Johansson, Anna Nylén, Maria Kihl, Anders Lönnbro och Myrra Malmberg i "Räddningspatrullen" (vill minnas att jag skymtade de två sistnämnda i rollistorna som listades efter varje avsnitt i Disneydags tidigare i år)

- vilka spelar Aporna, Kapten Klossfot, Elliot, Flodhästen och Skunken i avsnittet "Jordnötstjuvarna (An Elephant Never Suspects)" ur "Räddningspatrullen" (har för mig att Roger Storm spelar Flodhästen och Kapten Klossfot, men är långt ifrån säker, däremot är jag helt säker på att björnen Bruin spelas av Hans Lindgren och att pandorna spelas av Monica Forsberg och Bertil Engh)

- vilka spelar vargarna Harriet och Harry i avsnittet "A Wolf In Cheap Clothing" ur "Räddningspatrullen"

- vem spelar ekorren Tammy ur "Räddningspatrullen"

- vilka spelar Anna-Karin Westman, Bo Maniette, Daniel Bergfalk, Dick Eriksson, Eric Donell, Gunilla Eriksson, Jasmine Wigartz-Göthman, Mariam Wallentin, Mattias Palm, Maria Kihl, Nick Atkinson, Stephan Karlsén, Thomas Banestål, Ulf Peder Johansson, Ulf Källvik och Åsa Bjerkerot i TV-serien Den Lilla Sjöjungfrun (har för mig att Ulf Peder Johansson spelar Krabb-Louie och Archimedes men är långt ifrån säker, har även för mig att Perlan spelas av Liza Öhman)

- vilka spelar geparderna Cheetato & Cheetata, leopardprinsessan Claudia, hennes pappa Kung Leopold, tvättbjörnen Tjuv och Järven i TV-serien Timon och Pumbaa?

- vilka spelar jättekobran Whitehood och björnen McCoy i Lilla Djungelboken?

- vilka spelar Bertil Engh, Andreas Nilsson, Daniel Bergfalk, Ingemar Carlehed och Jan Modin i Lilla Djungelboken?

- vilka spelar Ulf Källvik, Roger Storm och Åsa Jonsson i Mulan?

- vilka spelar Axel & Loco i "Ett Småkryps Liv"

- vilka spelar Andreas Nilsson, Bo Maniette och Daniel Bergfalk i Ett Småkryps Liv? (misstänker att Alexander Lundberg och Anton Olofsson Raeder spelar de två myrpojkarna och att Emma Iggström spelar en av småflickorna)

- vilka spelar Anders Öjebo, Isabelle Moreau, Roger Storm och Stefan Berglund i Tarzan? (har för mig att Monica Forsberg och Gunilla Orvelius spelar Gorilla-Mammor)

- vem spelar Gunnar Uddén i Kejsarens Nya Stil?

- vilka spelar Frida Nilsson, Lizette Pålsson, Anders Öjebo, Peter Kjellström, Niclas Ekholm, Stefan Berglund, Johan Wilhelmsson, Daniel Bergfalk och Johan Lindqvist i Monsters Inc? (tror att den sistnämnda spelar Claws men nu är jag osäker)

- vilka spelar Peter Kjellström, Frida Nilsson och Johan Hedenberg i Hitta Nemo?

- vem spelar Anders Nyström i Björnbröder?

kommer kanske på fler frågor och saker att säga senare...


Disneyfantasten

Citat från: Disneyfantasten skrivet 20 november 2019 kl. 20:03:23
- vilka spelar Bertil Engh, Andreas Nilsson, Daniel Bergfalk, Ingemar Carlehed och Jan Modin i Lilla Djungelboken?

Kom just ihåg att Daniel Bergfalk spelar Winifreds Morbror...

Disneyfantasten

Citat från: Alexander skrivet 20 november 2019 kl. 22:03:40
Bild på Anton Raeder.
https://www.linkedin.com/in/anton-olofson-raeder-88827a30/de

Den bilden verkade inte synas, när jag kommer till hemsidan via mobilen och paddan så visas ingen bild utan bara text...

Disneyfantasten

Jag testade på datorn på jobbet idag och bilden visade sig!  :D (nu har jag äntligen skapat ett kollage med honom)

Disneyfantasten

Jag vet att där förut var bilder på Thomas Engelbrektson, men nu kan jag tyvärr inte hitta dem...  :( (någon som kan hjälpa till?)

Elios

Citat från: Disneyfantasten skrivet 21 november 2019 kl. 22:01:47
Jag vet att där förut var bilder på Thomas Engelbrektson, men nu kan jag tyvärr inte hitta dem...  :( (någon som kan hjälpa till?)

Oh jag minns den så väl. Jag har sätt den någon gång faktiskt.  ::)

Disneyfantasten

Citat från: Disneyfantasten skrivet 20 november 2019 kl. 22:14:52
Kom just ihåg att Daniel Bergfalk spelar Winifreds Morbror...

Iallafall i avsnittet "Den Röda Leran"!

I "Hathi Möter Sin Maka" så spelas han av Ingemar Carlehed!

Dessutom så spelas jättekobran Vitorm av Bertil Engh och Näbbmusen spelas av Roger Storm!  :)

Sofie

Citat från: Disneyfantasten skrivet 21 november 2019 kl. 16:54:07
Jag testade på datorn på jobbet idag och bilden visade sig!  :D (nu har jag äntligen skapat ett kollage med honom)

Vart kan en se dina kollage  :)

Disneyfantasten

Citat från: Sofie skrivet 18 januari 2020 kl. 11:02:45
Vart kan en se dina kollage  :)

På min jobbdator, men jag har inte skapat några nya kollage på länge så jag har visst blivit lite efter med det och en del av dem är "felaktiga" då jag fick fel uppgifter i efterhand...

Disneyfantasten

Okej, jag vet nu att Lizette Pålsson spelar Mamman i husvagn i Monsters Inc!  :) (såg filmen så många gånger när jag var barn så jag kan i stort sätt hela dialogen utantill och utifrån rösten tycker jag att det låter som Pålsson)

Disneyfantasten

Dessutom så vet jag också (tack vare info av TonyTonka) att Peter Kjellström spelar Teds Pappa och att Frida Nilsson spelar Kycklingfisken!  :)