Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Robin Williams i Happy Feet

Startat av gstone, 26 juli 2020 kl. 16:55:46

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Wikipedia säjer att Robin Williams  har fyra roller i Happy Feet, medan Behind the voices säger att han har två, även IMDB säger två , Jag har även läst att han har två  uppföljaren , Men tydilgen är bra en av rollerna samma och en värkar vara en kvinna på råga till allt.

Har någon sett Happy Feet ?

Hur måna roller har Robin Wialams ?

Han ska enligt wikipedia spela Ramon(vilket jag är säker på),  Lovelace(även den är jag rätt säker på) men även någon som heter Cletus och berättaren, i tvåan ska han ha varit röst åt  Ramón och Lovelace.

Men det knotiga är att Lovelace spela av en tjej på svenska i tvåan oc inte alls samma person som i ettan , Denise Perning gör  Lovelace ?

Denise Perning  är väl en kvinna med rätt ljus röt medan i ettan spelades han av      Max Lorentz som ju har en avsevärt mörkare röst ?

Hur går detta i hop kan någon förklara för mig varför Lovelace har två så olika röster ? samt vilket kön Lovelace  faktiskt  har ??