Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Författare Ämne: Fråga om Tom & Jerry Merry Mouse  (läst 229 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Goliat

  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 1 250
    • Visa profil
Fråga om Tom & Jerry Merry Mouse
« skrivet: 1 september 2020 kl. 08:28:58 »
Tom & Jerrys Giant Adventure (Finns med svensk text på sfanytime men den svenska "stora äventyr" är blandade avsnitt från serien vilket är lite missvisande), därför undrar jag om den dubbats till svenska. Såg en som postat på Tradera och skrev "svenskt tal" men dvdn är densamma som på Ginza o där står det engelskt tal med svensk undertext.

Tom & Jerry Merry Mouse Finns också på anytime men den engelska med svensk undertext är rätt men den med svenskt tal är det blandade avsnitt också som ovan, så känns också missvisande men är den dubbad till svenska? Dvdn är engelskt tal med svensk undertext också.

Försöker bevara för eftervärlden så försöker samla på mig vhs-band med Tom o Jerry på svenska samt DVD för att få den komplett. Därav jag undrar då jag inte finner dessa.

Så söker svenskt tal på dessa om de finns också om någon vill bidra. ☺️
« Senast ändrad: 1 september 2020 kl. 20:07:18 av lost_t3ckn4t »