Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Nalle Puh Högtids program

Startat av gstone, 5 mars 2016 kl. 12:03:52

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Under 90-tale släppets fyra Nalle Puh Holiday Specials

Winnie the Pooh and Christmas Too från  1991

A Winnie the Pooh Thanksgiving från 1998

Boo to You Too! Winnie the Pooh från 1996


och Winnie the Pooh: A Valentine for You från 1999

Jag vet att A Valentine for You har dubbats till svenska.  Men hur är det med dom andra tre ? har dom dubbats till svenska ? och har någon av dom här programmen sänds på svensk TV ?

Hampus.J

Thanksgiving avsnittet finns med på vhs:en Nalle puh: vännernas fest,  som dubbad naturligtvis. http://www.d-zine.se/filmer/np_vaennernasfest.htm
In Donaldismo Veritas

Anders M Olsson

#2
Winnie the Pooh and Christmas Too finns på VHS och DVD som Nalle Puh - Jullovet. På äldre VHS-utgåvor finns TV-specialen i sitt originalskick, men på nyare utgåvor på VHS och DVD har man satt ihop en långfilm av TV-specialen och ett par andra Nalle Puh-avsnitt.

A Winnie the Pooh Thanksgiving finns på VHS och DVD som en del av långfilmen Vännernas fest.

Boo to You Too! Winnie the Pooh
finns på DVDn Nalle Puh: Spökligt roligt & Buh, Nalle Puh. Avsnittet (eller stora delar av det) finns även som en del av långfilmen Puhs Heffaklump Halloween.

Samtliga ovan har dubbats till svenska, och Nalle Puh - Jullovet har även sänts i Kanal 5. De andra två har jag inte hittat någon svensk tv-sändning av, men det kan kanske ha gjorts ändå.