Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Författare Ämne: Rock & Rule  (läst 822 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad TealEri

  • Nykomling
  • *
  • Antal inlägg: 1
    • Visa profil
Rock & Rule
« skrivet: 19 april 2016 kl. 19:00:09 »
Jag skulle vilja ta upp denna tecknade film som kom ut 1983 och desvärre aldrig blivit dubbad internationellt. Någon mer som har sett den?

Filmen utspelar sig efter tredje världskriget då människosläktet har dött ut och istället utvecklades gatudjur (hundar, katter och råttor, etc.) till mutanter med mänskliga egenskaper och lever precis som människorna gjort. Superrockaren Mok Swagger, som gått i pension, letar efter en speciell sångröst utav onda avsikter, för att framkalla en demon från en annan dimension och sedan härska över världen. Det är då huvudkaraktärerna kommer in i bilden. Omar, Angel, Dizzy och Stretch, som går efter bandnamet The Drats, ska repa inför kvällens show, dessvärre hade klubb-ägaren Mylar så dålig smak att han slog av strömmen medans Omar och hans gäng uppträdde. Det är då Angel börjar sjunga samtidigt som Mok fortsätter sitt sökande och märker av vibrationerna från sångrösten som skulle hjälpa honom i hans onda syfte. Så han kidnappar Angel, då Omar, Dizzy och Stretch bestämmer sig på att förfölja dom och få tillbaka henne in i deras band.

Jag upptäckte denna filmen under min sista årskurs på gymnasiet och blev gripen av storyn av denna film, eftersom jag ibland kan vara lite inför gammalmodiga animeringar, samt musik och även antropomorfiska djur så som dessa mutanter. Mitt önskemål är att denna film en vacker dag blir dubbad till olika språk världen runt inkl. svenska. Och om det verkligen händer så hoppas jag på följande cast:

Omar - Linus Wahlgren
Angel - Pernilla Wahlgren
Mok - Rikard Wolff
Dizzy - Peter Sjöquist
Stretch - Dick Eriksson
Mylar - Ulf Källvik
Toad - Steve Kratz
Cinderella - Marie Serneholt

Vad tycker ni?
« Senast ändrad: 19 april 2016 kl. 20:20:46 av TealEri »