Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Författare Ämne: Söker efter en tysk tv-serie!  (läst 720 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Elios

  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 5 556
  • Kön: Man
    • Visa profil
Söker efter en tysk tv-serie!
« skrivet: 29 juni 2016 kl. 23:29:36 »
hej, jag kollade en gång när jag var liten på en tysk mini serie tror jag att det var. Minns att det handlade om en pojke som bodde hos sin mamma men saknade en pappa och det var det som det handlade väldigt mycket om. Senare i serien vet jag inte om det var en granne eller något som tog hand om killen sen och så (spoiler) slutade med att han blev hans pappa. En sak jag med minns var att hans mamma bjöd hem en otrevlig kille som jämt var elak mot honom jag tror att killen hade en hund också eller om det var mammans minns jag inte riktigt men minns en scen där den onde killen tog med hans mamma och hunden på en resa som inte killen följde med på och dem båda dog i en bilolycka som pojken får reda på genom nyheterna på TV:n. Och då umgås han mycket med den grannen som senare blev hand far. Har med ett väldigt svagt minne av att en ödla var med i serien men kan ha helt fel.


Såg den här tyska miniserien eller vad det nu var på tyskan när jag gick i typ sjuan men minns med att jag hade sett den på gamla UR en gång innan och minns att jag verkligen gillade den serien.
Tror att den kan ha varit uppdelad i tre-fyra avsnitt eller något sånt.

Tacksam om någon vet vilken tysk serie det är jag pratar om